Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dzis powinien byc normalny pracujacy dzien

Polecane posty

Gość gość

tak jak w niemczech.kto wierzy i chce isc do kosciola to nie idzie i siedzi tam nawet 12 godzin.kiedy w koncu polska stanie sie normalnym, wolnym krajem?:O

Gość gość
nigdy!

Gość dziewiędziesiąt dwa
No oczywiście że powinna się praca odbywać normalnie. Przecież niedawno zielone świątki były, już mogli by sobie dać na wstrzymanie z tym narzucaniem świąt.

Gość Bronek Komórkowy
Nie bo Polska to lubi tkwić w tej tandetnej wierze.Moim zdaniem to jedna wielka sekta żeby panować nad ludźmi.

Gość gość
Co wy za bzdury piszeci ze w De pracujacy dzien xd w kilku miastach tak, ale w wiekszosci maja dzis wolne.pozdrawiam z De u mnie dzis pracujacy.zaznaczam ze katoliczka ze mnie zadna a kosciol mam ... Ale nie piszcie ze tylko w Pl dzien wolny od pracy. Mam pytanie co to w ogole za swieto dzis

Gość gość
Co wy za bzdury piszeci ze w De pracujacy dzien xd w kilku miastach tak, ale w wiekszosci maja dzis wolne.pozdrawiam z De u mnie dzis pracujacy.zaznaczam ze katoliczka ze mnie zadna a kosciol mam ... Ale nie piszcie ze tylko w Pl dzien wolny od pracy. Mam pytanie co to w ogole za swieto dzis

Gość gość
Do 67 lat się na robię zwisają mi święta ale wolne mogę mieć co drugi dzień

Gość gość
polska powinna byc krajem swieckim.moj szwagier juz od rana ciaga dzieci po kosciolach,malenstwa takie,2 i 4 lata,biedne dzieci,zamiast sie pobawic to musza stac i kleczec na przemian,bo szwagier jest bardzo wierzacy:O