Gość gość Napisano Czerwiec 19, 2014 Hej! Eh.... taki problem : mam tatę, troszkę agresywny (mnie się zdaje, że) to z powodu tego, iż chce wszystko kontrolować i wg... nie bije nikogo ale często się denerwuje lub krzyczy :/ Nigdy nie widziałam w tym nic nadzwyczajnego... zaczęło się to chyba niedawno, może nawet w tym roku. Dopiero, gdy powiedziałam koleżankom, że muszę się zapytać czy mi pozwoli do którejś jechać i się przy tym denerwowałam, że nie a nawet, że mnie skrzyczy to one mi powiedziały "współczuję ci, że masz takiego ojca" Kocham go ale ostatnio nie wytrzymuję. .. a ponadto synuś się uczy i nawet mnie bije! Boję się coś zrobić bo i tak mnie walnie! :/ A teraz, wakacje się zbliżają i ... tata chce wysłać nas na obóz żeglarski ! -,- :/ mi to nie pasuje i tyle, a zwłaszcza, że to będzie mój drugi obóz w życiu ( a właściwie pierwszy, bo tamten to był na 8 dni i to narciarski a nie na lato) chciałam pojechać na zwykły, nad morze lub góry. .. a nie nastawiony na coś tata mi karze i od tygodnia jest na mnie zły bo powiedziałam, że nie chcę, krytykuje jakikolwiek obóz który wybiorę. .. gdy argumentuje dlaczego nie chcę tam jechać, nie słucha mnie ... -,- Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach