Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niunia 123

moj szwagier mnie bije

Polecane posty

Gość niunia 123

Czesc , jestem od ppnad 3 lat w zwiazku moim szwagrem ,ktory mnie bije , zaczelo sie od tego ze rozmawialismy ze ja moje miec chlopaka i wogole , ze go nie zranie i nie odrzuce od siebie , i ostatnio sie dowiedzial ze sie z kims spotykam , jego zona mu o tym powiedziala , ja akurat sprzatalam w lazience , to przyjedl do mnie do lazienki, zlapal mnie za szyje i zaciognol do szopy zeby nikt nie widzial , tam powiedzial mi ze jestem s****wem dla niego i smieciem popchal mnie a pozniej dostalam dwa razy w twarz ,pozniej zaciagnol mnie do lazienki zaczol kopac mnie po nogach bic po trwarzy i trzymac za gardlo , czulam sie tak jak bym miala zaraz umrzec , nke wiem co robic pomozcie !!!! On wyjechal na pare dniu za granice ale jak przyjedzie to powiedzial ze pozaluje tego co zrobilam i grozil mi ze znowu mnie pobije ....! Ratunku !

Gość gość
Czy ja dobrze zrozumiałam, że jesteś w związku ze swoim SZWAGREM? To bardzo miło z twojej strony wobec siostry, na pewno bardzo to docenia. Cała sytuacja, którą opisujesz, to głęboka patologia, od początku (związku) do końca (bicie). Ogarnij się dziewczyno, idź na jakąś terapię.

Gość gość
S********j z tego domu! Wyprowadź się do koleżanki, do babci, do wujków bo jeszcze dojdzie do tragedii. A facet jest chory psychicznie. Rżnie ciebie i twoją siosrę i niewidzi różnicy bo jest zazdrosny. Obudź się z tego snu, życie jest ważniejsze. Policja raczej tu nie pomoże i umyje ręce jak zwykle.