Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pytanie do młodych kobiet 18: 34 lata jaki sklep z ciuchami byście wolały?

Polecane posty

Gość gość

a) oferujący modne, ładne ciuchy w cenach 30-100zł b) oferujący modne, ładne ciuchy w cenach 15-70 zł c) oferujący modne, ładne ciuchy w cenach 50-300zł (efekt luksusu) czy np. widząc piękny sweterek lepiej byście się czuły dając za niego powiedzmy 35zł (zastanawiałybyście się czemu TAK podejrzanie tanio) czy mając do zapłacenia 50 albo 60 zł? a może dając 140zł i myśląc "mało kto może sobie na to pozwolić" ?

Gość gość
Hmmm, ciekawe pytanie. Wybieram odpowiedz a. Czesto mialam w reku cos ladnego, co bylo podejrzanie tanie i wlasnie z tego powodu tego nie kupilam.

Gość gość
Hmmm... Płacimy zawsze wyższą cenę za markę... oczywiście jakość jest najważniejsza... nie chcę bluzeczki z pestycydami ... rakotwórczymi zresztą. Temat rzeka.

Gość gość
a co otwierasz sklep i chcesz zamydlić oczy klientom wyzszymi cenami za szmaty? nic z tego to widać. Byle sweterek teraz kosztuje 60 zł a moja ścierka do kuchni lepiej wygląda...

Gość nieprzepłacająca 24
oczywiście że odp B :D NIENAWIDZĘ przepłacać. zanim kupię coś w aptece, drogerii, ciuch - to orientuję się w cenach w różnych sklepach (stacjonarnych, czy internetowych) ten sam produkt w różnych sklepach może mieć różnicę w cenie od kilku do kilkudziesięciu złotych - nie lubię wywalać pieniędzy w błoto za nic :D 1 ciuchy kupuję: - na allegro - w niedrogich sklepach ( u mnie w mieście jest "MAX Junior") - czasem szmateksach (na allegro i w tanich sklepach ceny są baaardzo atrakcyjne) ciuchy te są ładne, mam je wiele sezonów i nie narzekam :) jak kupuję coś co mi się szalenie podoba, a do tego płacę niewiele - to jestem podwójnie zadowolona ! :D

Gość gość
pytam, bo mam sporo ciuchów na sprzedaż, część z markowych sklepów outletów a część to chińskie albo tureckie, też zwracam uwagę na materiał, dotykam przed zakupem, tylko bawełna. Kupiłam bardzo tanio i zastanawiałam się czy tanio sprzedać, ale nie są to takie badziewia jak na allegro gdzie, potem widzę setki negatywów, bo ktoś zamawiał bluzkę a przyszły spodnie z golfem. Jednak gdy ja kupuję kieruję się przede wszystkim ceną, materiałem i tym,żeby było ładne.

Gość gość
na allegro nawet jak coś jest tanie to i tak płacisz za wysyłkę, byle sweterek za 60zł? ja kupiłam kilka sweterków poniżej 30 zł każdy :) tyle,że nie w galerii, bo tam faktycznie byle co i już minimum 50zł, a już rozwalają mnie t-shirty za 100zł i więcej :D (mam znajomego snoba, który za koszulkę z napisem i metką "Lagerfeld" jest skłonny zapłacić 200-300zł i jeszcze twierdzi,że to chodzi o krój i materiał:D)

Gość nieprzepłacająca 24
ja kupuję na allegro i nie narzekam - sprzedawców jest tyyylu że można sobie bez problemu znaleźć takiego, który ma dobrą opinię :) 1 raczej nie kupiłabym od prywatnej osoby która chce się pozbyć swoich ubrać sprzed kilku sezonów :D wiem jak to działa :D

Gość auutorkaaa
Ja szukam zawsze najlepszego stosunku jakości do ceny - i tego się trzymam. Gatunkowo dobra bluzka z bawełny może być już w cenie 30-40zł ale za 50zł kupić np dobry gatunkowo gruby sweter jest mało prawdopodobne. Nie można się oszukiwać i kupować rzeczy nawet i ładnych ale słabych gatunkowo za 30zł - to wróci do nas w postaci szybkich przetarć, mechaceniu itp. Swoją drogą nie jestem zwolennikiem zakupów w centrach handlowych - wiadomo wartość tych produktów jest bardzo zawyżona. Ostatnio byłam w jednym mieście oddalonym o około 100km od Gdańska i ceny w tych samych sklepach były zdecydowanie mniejsze niż w tych w Gdańsku.

Gość FDHXAAAAAA
B

Gość gość
Jeżeli coś jest podejrzanie tanie to wszystko zależy od tego jak tanie, bo nawet jak się zniszczy to wiele się nie traci.