Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Emma_Cole

Postawię karty Tarota lub karty anielskie Uzdrowicielska Moc Archanioła Rafaela

Polecane posty

Gość Emma_Cole

Witam, nazywam się Emma Cole, wróżbiarstwem zajmuję się od ponad dziesięciu lat. Współpracuję z takimi portalami jak Wróżby Online, a kiedyś również Astrostar. Ze względu na to, że do końca tygodnia mam wiele wolnego czasu, postanowiłam dać szansę ludziom na skorzystanie z moich zdolności odczytywania kart - do wyboru wróżba z kart Tarota oraz rada z kart Uzdrowicielska Moc Archanioła Rafaela. Celem odcięcia energetycznego jest pobierana symboliczna opłata w kwocie 20 złotych. Dla WSZYSTKICH osób z forum Kafateria dodatkowo skrypt runiczny dopasowany do sytuacji danej osoby - wystarczy napisać w temacie wiadomości " Kafeteria " :) Osoby zainteresowane wróżbą proszę o kontakt pod adres : emma_cole @ gazeta.pl - proszę o usunięcie spacji :) Z magicznym pozdrowieniem!

Wykonuję również rytuały, jednak na nie trzeba zapisywać się minimum tydzień przed planowanym wykonaniem ze względu na to, że sprowadzenie składników potrzebnych do ich wykonania troszkę trwa.

Gość co za bzdety
Przestań sie już ośmieszać z tym Twoim ''archaniołem'':O Tyle to ma wspólnego z archaniołami co kafeteria z papiestwem :O

Gość gość
Tak na marginesie to Archanioł jest jeden - Michał :) nie ma innego. A poza tym przestań naciągać ludzi

Gość gość
obrzydliwe te ciagle SAMOREKLAMY :(