Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamil14

Kocham Ją ale Ona nie odwzajemnia uczuć

Polecane posty

Gość kamil14

Kochani mam problem. Kocham Jedną dziewczynę lecz tak naprawdę Ja dla niej nie istnieje. Według Jej nie jestem nawet przyjacielem tylko kolegą do porozmawiania lecz według Mnie wygląda to inaczej albo po prostu Ja odbieram Jej miłe zachowanie jak coś by mogła do mnie czuć. Dla mnie ciągłe wybaczanie błędów, mówienie nie niszcz tego co jest między Nami to tak jakby coś do Mnie czuła lecz jest na odwrót. Nie potrafię Sobie dać spokój gdyż rozmowa z Nią sprawia że jestem szczęśliwy i przez to mam ciągła nadzieje że coś między nami będzie. Pomóżcie bo Ja osobiście nie mam pomysłów na przekonanie Jej do swojej osoby.

Gość pirat flapjack
ile masz lat?

Gość kamil14
Mam 20 Lat, Ona jest młodsza o rok.

Gość gość
do brzydala nie mozna nic czuc

Gość gość
dobrze ci sie z nia rozmawia i myslisz ze to milosc? dorosnij szczeniaku, bo slabo sie robi czytajac takie wymioty:O

Jak ma do ciebie coś czuć skoro się nie całowaliście skoro nie uprawiałeś z nią seksu? Myślisz że to ona nagle Ciebie pocałuje. jeśli jest tobą zainteresowana to nie będzie Ci dawała znaków na to

Gość gość
Po prostu Wy faceci to c***y jesteście i dlatego ja sobie odpuściłam wszystkich facetów i idę do zakonu :P Bo faceci to same c***y :P

Gość Heniuś
Prostytutka bierze kasę za usługę według z góry ustalonego cennika, a wszystkie dodatkowe atrakcje maja dodatkowa cenę. Panna sponsorowana w związku wyłudza kasę za co się da i jak się da. Facet ma za wszystko płacić, a ona będzie wymagać i nagradzać go seksem lub zapewnieniem ze kocha - w zależności od ilości kasy jaką wyciągnie. Sponsorowana baba w związku zgodzi się być z facetem jeśli ten zapewni jej odpowiednią ilość kasy, wygody i atrakcje lub zapłaci z góry ustaloną stawkę. Prostytutka bez związku zgodzi się być z facetem po otrzymaniu należnej kwoty na czas z góry określony. Różnice: panna sponsorowana w związku będzie wymagała od swojego klienta wierności i kontrolowała czy jest ktoś inny. Prostytutka bez związku nie inwigiluje klienta :)