Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

masturbacja partnerki

Polecane posty

Gość gość

podnieca mnie strasznie kiedy moja partnerka sie przy mnie masturbuje, a jeszcze jak zrobi to z wibratorem to prawie dochodze od samego patrzenia. lubicie też tak? zdarzaja wam sie takie zabawy?

Gość gość
ja lubię jak mój facet patrzy na mnie i sobie trzepie na moje nagie ciało

Gość gość
właśnie o tym najczęsciej fantazjuje. jak sie wtedy zazwyczaj piescisz? jak lubisz najbardziej?

Gość gość
mój facet ma podobnie, straaasznie mu sie to podoba! ja w sumie też lubie patrzec jak szybko dochodzi po moich wyczynach z wibratorem. Oczywiscie wszystko zazwyczaj konczymy najnamietniejszym seksem!

Gość gość
Taki widok kobiety, która sobie sama robi mnie bardzo kręci. Często włączam się i pieszczę nóżki uda itd. Nieziemskie podniecenie mnie ogarnia.

Gość gość
moja czasem chce żebym sobie sam robił wtedy też sama się dotyka

Gość gość
nie znam faceta który by się nie ślinił na damską masturbację, tak już oni mają, sa wzrokowcami i bardzo dobrze

Gość gość
Nie zmienimy tego :) Taki widok to sama rozkosz kiedy kobieta chce pokazać jak się zadowala patrząc na naszą sterczącą męskość.

Gość gość
kiedyś miałam opory masturbować koło mojego faceta a teraz uwielbiam i polecam innym dziewczynom jako grę wstępną

Gość gość
Taką kobietę mieć to sama słodycz. Fajnie, że podchodzisz do tego w ten sposób.

Gość gość
dzięki, trzeba zaufać partnerowi i się otworzyć. Mój facet też kiedyś krępował się marszczyć swojego peniska przymnie a teraz to normalka. Nawet jak czasem jestem zmęczona i nie bardzo mam ochotę na sex, on patrząc na mnie robi sobie dobrze i jest zadowolony hehe

Gość gość
Tak właśnie jest i u nas :) Rozumiem swoją kiedy ma słabsze dni i właśnie taka forma rozładowania nam pasuje. Lubię ją lizać i daje mi do woli :) po tym zabawia się i ja również wytryskując cały ładunek na jej łono :)

Mój uwielbia kiedy robię dla niego peep show. Zdarza się to raz na jakiś czas, i zawsze robi to na nim piorunujące wrażenie :P

Gość gość
Mnie najbardziej podnieca jak kobieta chcac mnie rozgrzać zaczyna sie pieścic, a potem wkłada sobie dildo

Gość gość
te jęki spragnionej kobiety są nie do opisania!:D

Gość gość
ja maksymalnie rozkładam nózki, masuję muszelkę z zewnątrz a potem wkładam 1-2 paluszki i obserwuję jego reakcję, zawsze jest podniecony na maxa i tak ma być. Ciekawe czy inne dziewczyny też tak się zabawiają ze swoimi menami

Gość gość
Moja robi tak samo. 1-2 paluszki po pewnym czasie, widze jaka jest juz mokra i jak sobie nimi tam porusza, czasami próbuje 3 paluszki, ale cięzko jej to wychodzi bo jest dość ciasna

Gość gość
moja kobietka jak jest juz tak bardzo mokra to wkłada sobie nawet 3 paluszki i wije sie z rozkoszy - uwielbiam to!

Gość gość
może jakies kobietki się wypowiedzą, zapraszam

Gość gość
też tak się bawimy z tą różnicą, że mój facet nie włącza się zanim nie osiągnę orgazmu. Pilnie obserwuje, zazwyczaj jest ubrany, nawet elegancko. Ja muszę być wtedy naga - co mnie krępuje jak on jest ubrany i siedzi sobie na fotelu naprzeciw. Ale taki jest rytuał, często już na przygotowania mam się rozebrać - chodzę po domu nawet pół godziny wczeeśniej nagusieńka, bosa. Jakieś drinki, dekoracje , make-up, przygotowanie salonu - wszystko nago. Po orgazmie daje mi troszkę odpocząć i wtedy jest naprawdę super.

Gość gość
piękna sprawa

Gość gość
Uwielbiam patrzeć jak kobieta to robi

Gość gość
jestem kobietą i uwielbiam się masturbować przy moim misiu bo wtedy jest taki słodki, rozanielony i na dodatek spełnia wszystkie moje życzenia

Gość gość
Zajrzyjcie na jaimojapielegniarka blogspot.com to bedziecie mieli duzo wspolnej masturbacji :) Zazdroszcze im takiego zycia erotycznego. Moj mnie zaniedbuje i musze sie ratowac blogami, filmikami i kafeteria zeby sie rozladowac :(

Gość gość
uwielbiam jak moj maz trzepie sobie patrzac jak ja sie zadowalam obled

Gość gość
Jestem ekshibicjonistą i uwielbiam leżeć nagi obok ubranej kobiety i masturbować się. Uwielbiam te chwile kiedy leżąca obok mnie kobieta obserwuje jak się przy niej zabawiam.

Gość gość
bywa i odwrotnie - gość 2014.06.26 bywaja faceci których żony miewaja permanentne migreny :) 139508