Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego bzykacie brzydkie,przeciez podobno faceci sa wzrokowcami

Polecane posty

Gość gość

Jak to mozliwe?

Gość gość
Brzydkie laski tez ludzie i potrzeboja kawalek cieplego mieska miedzy nogami:-)

Gość gość
Jesteś kobieta ze tak piszesz?Ale czemu jeszcze nazywacie je fajnymi laskami?Przeciez wszyscy maja oczy...

Gość gość
z desperacji?

Gość gość
tez bym chciala wiedziec ale mi sie wydaje że chęć zamoczenia jest silniejsza od odczuć i walorów estetycznych tego niemiłego stosunku. A zapewne po wszystkim są na maksa zdegustowani zaistniałą sytuacją

Gość gość
nie ma brzydkie tylko co sie komu podoba

Gość gość
ten kto wybrzydza, siedzi przed kompem z łapą w gaciach, proste i oczywiste jak kilo gwoździ

Gość gość
Wystarczy wejsc na portale rózne i tam nawet najgorsze kaszaloty sa nazywane fajnymi laskami.

Gość gość
gorzej jak się wpadnie z takim koniemmm hahaha znam taki jeden przypadek traumatyczny dla faceta :P

Gość gość
Wiem,ze zdesperacji ale po co tak chwala te kaszaloty jeszcze przed innymi jakie to nie złe a wygladaja jak g***o z moczem?

Gość gość
Dla was brzydkie ale dla facetów muszą być choć troche pociągające bo inaczej im by nawet nie stanol

Gość gość
a co, zabolało cię że jakis przystojniak wolał bzyknąć inną a nie ciebie ? :D dostrzegłaś wadę i myslisz że jesteś ładniejsza od niej ? mylisz się skarbie , jestes taka sama jak inne dziewczyny tylko ina :D

Gość gość
Taa hahaha akurat kaszalot który waży ponad 70 kilo nie moze nikogo podniecic.

Gość gość
Widze jak wypowiadaja sie faceci pod kaszalotami że sa nie złe a na ulicy nawet by na taka nie splunęli taka prawda.Akurat gust mam wysmienity.

Gość gość
Oj niektórzy faceci są tak napaleni że gwalca nawet staruszki więc o czym wy mówicie :D czasem liczy się dla nich tylko żeby zaspokoić popęd nie ważne na kim czy na kim... Oczywiście wielu to wstęgi co z paskuda się nie umowia, ale są i tacy co na wszystko poleca. A są i tacy co podnieca ich to co dla niektórych odrazajace jak otylosc ,brzydota,starość itd

Gość gość
Akurat ty jako kobieta nie jesteś kompetentna aby oceniać urodę swojej konkurencji :) Od oceny piękności danej foczki są tylko faceci.

Gość gość
Taaa kobiety tez widza kto jesty ładny a kto nie,a co głupio Ci ze w desperacji bzykasz najgorsze foki bo ladne Cie nie chcą?

Gość gość
Ładne są nudne z tym swoim wybrzydzaniem i łepetynami w chmurach, dlatego wystarczy obniżyć poprzeczkę i mieć fajną zabawę zamiast siedzieć przed kompem pierdząc w stołek :)

Gość gość 777
Te brzydsze jak napisałaś też potrzebują czułości ciepła i seksu. A po drugie to co dla jednych może wydawać się brzydkie.Dla drugich może być piękne.

Gość gość
gość 777 dziś Te brzydsze jak napisałaś też potrzebują czułości ciepła i seksu. A po drugie to co dla jednych może wydawać się brzydkie.Dla drugich może być piękne. x Spiertalaj ja sie zadowalam ręką,wole reke niz innego brzydala wystarczy ze widzę swój ryj w lustrze.A facet który by mnie bzykał i tak by zamknał oczy to juz wole rekę.Ty tez sie z tym pogodz brzydulo ******.

Gość nonickguy
Zazwyczaj te mniej atrakcyjne są o wiele bardziej otwarte i pomysłowe w kwestiach seksu. Taka śliczna to ma się za skończone bóstwo i "kłodzi" w łóżku. A taka mniej atrakcyjna to czuje, że musi nadrabiać aktywnością, co na zdrowie wychodzi pożyciu ! Na bankiet - to może być piękna i wyniosła kłoda. Ale do łóżka na dobrą zabawę - tylko aktywna i dzika !

Gość gość
kobieta oceniając nieprzychylnie inną kobiete pokazuje tym samym swoje kompleksy, dlatego trzeba zawsze olewać zdanie kobiet gdy wypowiadają się na temat konkurencji :)

Gość gość 777
No jeśli masz taki stosunek do siebie to tylko to ci chyba pozostało. Każda kobita czy facet powinien wierzyć w siebie.

Gość gość
Akurat te kobiety o których pisze sa obiektywnie brzydkie,ich uroda jest na poziomie Shreka.

Gość gość
Pokaż swoja fotkę, ocenimy czy nie przypominasz Shreka :)

Gość gość
Ale kobiety tez maja oczy i potrafią ocenić kto jest ładny, a kto nie

Gość gość
normalny facet z wartościami nie idzie do łóżka z kobietą która mu sie nie podoba, taki który leci na wszystko poleci na brzydka

Gość gość
A co głupio Ci ze bzykasz sobowtóra Shreka bo ładne Cie nie chca:D Uderz w stół a nozyce same sie odezwia...tylko uwazaj bo przypadkiem bo spłodzisz podobne małe potworki.

Gość gość
Już słyszałem i widziałem ten kobiecy obiektywizm, beka z ciebie Shreku :)

Gość gość
To ty bzykasz shreka :D Ja tu jestem anonimowa i nie mam powodu zeby kłamac niby kobieta która ma 80 w pasie to nie Shrek:D?Albo co wazy 100 kilo:D?