Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mój dzisiejszy świąteczny OBIAD

Polecane posty

Gość gość 777
No ja mam bardzo podobny obiadek. Też młode ziemniaki młoda kapusta zasmażana oraz kotlet z piersi kurczaka .

Gość gość
dodam, że koledzy pacjenci ze stolika obok są w równym stopniu zachwyceni tym zestawem obiadowym co ja :classic_cool:

Gość gość 777
Nie wspomniałem o rosole na swoim kurczaku z naturalnego chowu. Czy z swojskim makaronem który sam czasem robię.

Gość gość
I to jest świąteczny obiad? To z reguły jest w zwykły dzień u mnie na obiad. U mnie na świąteczny obiad jest dzisiaj zupa serowa z makaronem szpinakowym (pyszotka, polecam). Na drugie polędwica wołowa z chrupiącymi ziemniakami (dzieciaki uwielbiają), surówka z kapusty pekińskiej i kukurydzy, kompot jabłkowy dla dzieci, kieliszek winka dla nas, a na deser tira misu (ja nie przepadam, ale mąż lubi). Dla mnie to jest świąteczny obiad. Ale każdy ma według gustu.

Gość gość
w tygodniu raczej nie mam czasu stać tyle w kuchni

Gość gość 777
Jadłem kiedyś zupę serową była bardzo dobra jak pamiętam, Szpinak też lubię i jest on bardzo zdrowy. Widzę że dbasz o zdrowe wyżywienie swojej rodziny!! Duży plusik dla ciebie!!

Gość gość
brzydko podane, nawalone, nachlapane na talerz... Nie podoba mi się, nie wygląda apetycznie. Pomijając już to, że jedzenie bardzo pospolite...