Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

maz chce trzecie dziecko co robic

Polecane posty

Gość gość

witam przed slubem byla mowa o 1 dziecku,gora 2. biorac slub bylam 2 m-cu ciazy,7 m-cy po slubie dziecko,zamiast nacieszyc sie soba to ood razu w pieluchy.jednak stalo sie,zycie...ciaza miaka ciezki przebieg,cc. po ok.8 tyg.wrocilsmy do wspolzycia i maz zaczal mowic o kolejnym dziecku,chociaz ja jeszcze do siebie dobrze nie doszlam po pierwszej ciazy.dalam sie namowic dopiero po roku,tak bardzo nalegal.druga ciaza rowniez zakonczona przez cc. mamy w tej chwili 2 malych dzieci a maz juz chce trzecie:Oto jakas paranoja,ja mu tlumacze,ze po dwoch cesarkach to zly pomysl,a po drugie to mam serdecznie dosc siedzenia w domu z dziecmi.jezu za kogo ja wyszalam?zaczynam nienawidzic meza,on chyba mysli,ze dziecko wyskakuje z brzucha i po sprawie.nie wiem co robic.

Gość Maleńki Kamyczek
Odpowiedz, że jak chce dziecka, to niech sobie zrobi z inną kobietą, bo dla Ciebie jest to zagrożeniem życia. Jeżeli nie obchodzi Go to, że tu chodzi o Twoje życie - przykro mi. Chyba wiesz, co to oznacza. W każdym razie, walcz o alimenty.

Gość Ale to już było
Musisz się zabezpieczać, nie masz wyjścia.Masz męża debila i to wszystko! Dla przykladu powinien mieć zaszytą d**ę i użyc środek na przeczyszczenie.Wtedy rozerwało by mu d**e i więcej by nie proponował ci rodzić.Czy ten cymbał nie wie że to niebezpieczne w Twojej sytuacji?!

Gość gość
mamy dwoch synow,corki mu sie zachcialo.trzeciego dziecka nie bedzie.kawal uja z niego wylazl,masz racje,trzeba myslec o alimentach.

Gość gość
POłozyc sie, rozszerzyc nogi i dac mu zrobic swoje.

Gość gość
możesz mu powiedzieć, że owszem pomyślisz, ale kiedy to będzie możliwe ze strony twojego organizmu, to po pierwsze, a po drugie, kiedy uznasz, że poradzisz sobie z 3 dzieci, po 3- będziesz tego chciała !

Gość gość
Ty się lepiej pilnuj aby i tak Ci dziecka nie zmajstrował. Jak mu będzie zalezalo to zajdziesz w ciążę. Nie daj się. Mój tez caly czas o trzecim dziecku mówi a ja mam podejrzenie, ze chce mnie po prostu w domu trzymać zebym do pracy nie poszła. Dzieci mamy odchowane i idę do pracy. Nie w głowie mi pieluchy. Mężczyźni myslą, ze urodzenie dziecka to wyplucie pestki no i nie ukrywajmy, ze 99% obowiązków dotyczących dziecka zawsze spada na nas. Więc Twój mąż spada na szczaw.

Gość gość
nie wiem co mu odbilo.czy moze jest on dzieciorobem czy moze jak Twoj maz chce bym sieziala w domu.jutro lece do lekarza.niech mi doradzi antykoncepcje skuteczna jakas.

Gość gość
narazie kondomy w dni plodne,oczywiscie przed dniami plodnymi tez.

Gość gość
i nie wiem dlaczego co drugi temat tutaj jest uznawany za prowo.ja wiem kiedy mam dni plodne a kiedy nie,wiec narazie prezerwatywy.