Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak odróznić nadinterpretację od zainteresowania?

Polecane posty

Gość gość

skąd mamy wiedzieć czy dana osoba się nami interesuje czy jest to tylko wymysł naszej wyobraźni bo nam się ktoś podoba i doszukujemy się sygnałów?

Gość gość
przyłączam się do pytania

Gość gość
zainteresowanie to: dzwonienie i pytanie co słychać, zapraszanie na wspólne wyjścia, poznawanie ze znajomymi generalnie zapraszanie cię do swojego świata. Nadinterpretacja: jest miły/miła, uprzejmy/uprzejma, pomocny/pomocna itp

Gość gość
ok, to jak juz sie znacie, a jak to odroznic na etapie kiedy oboje sie czesto spotykaja w jakims miejscu, ale jeszcze nie znaja

Gość gość
zależy czy pytasz o kobietę czy mężczyzną?

Gość autorka tematu8787
ja pytam o mężczyzne

Gość autorka tematu8787
??

Gość gość
jesli on często zerka na Ciebie, jeśli widzisz, że stara się być jak najbliżej Ciebie w Twoim towarzystwie, to już dobry znak ;) jeśli uśmiecha się to jeszcze lepiej. To ewidentnie są oznaki zainteresowania, chyba, że robi to do każdej to oczywiście, że nadinterpretacja :)

Gość gość
no roznie to bywa.mi np pewien facet zaczal doradzac cos w pewnej sprawie,a szczerze mowiac nie powinno go to obchodzic,ale doradzal,dopytywal sie....

Gość autorka tematu8787
dobra, robi tak czyli jest zainteresowany. tylko dlaczego zachowuje się tak od pół roku ? przecież gdyby był zainteresowany na poważnie już dawno byśmy poszli na kawe

Gość gość
to znaczy ze albo jest tchorzem albo nie jest zainteresowany

Gość gość
"dobra, robi tak czyli jest zainteresowany. tylko dlaczego zachowuje się tak od pół roku ? przecież gdyby był zainteresowany na poważnie już dawno byśmy poszli na kawe" To czemu go nie zaprosisz?

Gość gość
bo nie mam pewności czy jest zainteresowany, dlatego pytam jak to odróżnić. nie chcę się ośmieszyć bo może mi się tylko wydaje i nadinterpretuję a może być tak że lubi sobie popatrzeć, uśmiecha się do wielu kobiet i jest tylko uprzejmy, moze rowniez byc tak ze kogos ma i blokuje sie przez to.