Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

smerfetka 1990

Jestem w depresji i właśnie coś do mnie dotarło

Polecane posty

Że nie chcę już zemsty na nikim innym Nie chcę już studiów Chcę żyć, chcę być szczęśliwa, nie chce już płakać ale wspomnienia mi na to nie pozwalają. Idę ulicą i zbiera mi się na płacz a ludzie są tak bezwzględni że to wykorzystują i cieszą się z tego.

Gość gość
Z czego się cieszą? To twoje chore urojenia,idź ty lepiej do lekarza,na co czekasz?

Ludzie cieszą się z tego że komuś coś nie wyjdzie, śmieją się z tego że im się udało a komuś powinęła się noga. Taka prawda.

Gość gość
No tacy są ludzie(niektórzy oczywiście)ale ich nie zmienisz.Możesz za to zmienić swoje podejście do tego,czyli mieć to w głębokim poważaniu

Ludzie to skurwysyny, nie pomocą ci jak ci się powinie noga a jeszcze będą chcieli cię usunąć od dochodów. Tak samo jak zrobili mi to w mojej pracy, ludzie są bezwzględni, dlatego ja też będę bezwzględna :(

Gość gość
Zabrzmiało strasznie.... :O

Gość gość
ee tam.. demonizujesz tez mam depresje - od ponad 10 lat ale nie sadze ze ludzie sa podli. Oni sa po prostu rozni. Nieswiadomi, zaburzeni. Kazdy ma swoje neurozy ot co.

Gość gość
kasa, kasa, kasa, kasa, ciągle ci tak kasa siedzi we łbie, masz typowe kompleksy biedaka

Gość gość
No właśnie...to nasze stany lękowo-depresyjne ukazują nam świat i ludzi w krzywym zwierciadle...że nam się wydaje,że cały świat przeciw nam,a tak nie jest,zapewniam.Polecam dobrego fachowca i trochę lektury ,aby przybliżyć sobie temat

Gość gość12334455
popieram cię ludzie są straszni i tylko czekają aż się noga komuś powinie i się cieszą z cudzego nieszczęścia