Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość na krawedzi zalamki

Szokkkk

Polecane posty

Gość na krawedzi zalamki

Sluchajcie, nie wiem kompletnie co mam o tym myslec! Siedze sama. Chcialam znalesc ostatnio robione zdjecia. Sa w jakims dziwnym miejscu zapisane na dysku. Szukalam i natknelam sie przez przypadek na ikonke "erot". Weszlam i to co zobaczylam mnie przerazilo. Jest tam folder poswiecony karzdej dziewczynie. Jest ich tam chyba z 50. W karzdym folderze sa zdjecia danej laski i wszelkie no wszelkie informacje o niej. Skond jest, fragmenty rozmów z czata itp. Co jest najgorsze, to to, ze są podane ceny. Ze zdjec kawalkow rozmow tez jasno wynika, ze umawiali sie na seks. Seks za pieniadze. Nie wiem co mam z tym zrobic. Kiedy to wszystko mialo miejsce? Czy sie z nimi spotykal? Nie wiem nic :( Moze w ogole nie powinnam tego roztrzonsac, bo to bylo kiedys? Nawet jesli, to co on na k**wy chodził?

Gość gość
Tak chodził na k***y. Sprawdź daty tych rozmów skoro są wycinki. Zostaw dziada, kup słownik.

Gość gość
do słownika, gimbusie!

Gość gość
o matko, sprawdz daty powstania tych folderow, edycji plikow, bedziesz wiedziala czy to niedawno czy nie to twoj zwiazek, ale osobiscie nie chcialabym byc z takim popaprancem, tym bardziej jesli robil to jak juz z toba byl

Gość gość
durne prowo - tak, pozapisywał wszystko, w dodatku w osobnych folderach, do tego dołączł kawałki rozmów - wszystko po to, byś nie musiała się domyślać hehehe

Gość na krawedzi zalamki
dodatkowo mam czerwonom macice

Gość gość
zbadaj się na hiv itd.

Gość gość
ahaa, i jeszcze nazwał erot, żeby było łatwiej znaleźć - stuknij się w głupi łeb