Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój facet się stał dla mnie nieprzyjemny

Polecane posty

Gość gość

Od czasu kiedy zaczęłam do niego częściej dzwonić bo miałam problemy... Jego to jakby zaczęło męczyć i często stawał się niemiły itd... robi i ciagle jakieś fochy, łaskę ,że np do mnie przyjedzie.. nie wiem co się z nim stało :( może byłam trochę upierdliwa ,ale nie myślałam ,że tak będzie, poza tym potrzebowałam jakiegoś wsparcia z jego strony , a on coraz częściej mówił ,że jest zajęty, raz na mnie nakrzyczał ,że nie ma czasu przez duże C , prykro mi się zrobiło...

Gość gość maritka
A nie masz przyjaciółki? Ja mam i nie dosyć , że widzimy się w pracy to jeszcze po pracy parę razy tel.

Gość gość
Mam koleżanki (przyjaciółki to chyba zbyt duże słowo) i raczej ich mało obchodzą moje problemy...Ogólnie to nie bede już mu sie wyżalać czy wydzwaniać ,ale zachował się fair? mogło to być męczące dla niego ,ale żeby jeszcze mnie dobijać tak swoimi fochami?

Gość gość
Można kogoś zamęczyć swoimi problemami. Szczególnie, kiedy są błahe, a Ty jesteś upierdliwa

Gość gość
moje nie są błahe... nie będę juz go nimi zamęczać choć myślałam ,że mnie wesprze... ale faktycznie byłam upierdliwa ostatnio

Gość gość maritka
Zachował się nie fair, ale można to wytłumaczyć np złym dniem? Takie dni zdarzają się i nic na to nie poradzimy.

Gość gość
niby można i może taki dzisiaj miał ,ale ogólnie w ostatnim czasie sie stał nie miły... przestanę do niego więc wydzwaniać , jak mu zalezy to się postara, nie lubię gierek ,ale nie ma tu innej rady niestety.., zresztą to nawet nie jest gierka ,ale on sam mi wypomina ,że "zawracam mu d**ę jak jest zajęty" więc nie będę wedle zycznia

Gość gość
tylko nie zmienia to faktu ,że smutno mi przez to jego zachowanie i cięzko mi to znieść... że ostatnio ciągle jest praktycznie chamski dla mnie bez powodu nawet. Ile to można znosić...

Gość gość
no to się do niego nie odzywaj (nie dzwoń), może mu już przestało zależeć? Przeczekaj, może sam się odezwie. Jak nie to będzie oznaczało, że mu nie zależy na Tobie.

Gość gość
Daj sobie z nim spokoj już na tym etepie Waszego bycia ze sobą. Nic nie usprawiedliwia chamstwa. Wszystko można sobie powiedzieć w sposób kulturalny. Chamstwa nie toleruj, bo potem sobie nie poradzisz

Gość gość
no poczekam... w sumie prawda, jak mu nie zalezy to i tak czy będę dzwonić czy nie to niczego nie zmieni... tylko ciezko będzie wytrzyać bez dzwonienia ,ale dam rade

Gość gość
Niestety nie zależy mu na tobie, pewnie potrzebuje dziewczyny tylko dla przyjemności i rozrywki, to nie jest facet na dobre i na zle, tak to widze a mam już jakies doświadczenie. Daj sobie spokoj, bo szkoda twojego czasu.