Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mój facet nie ma gustu

Polecane posty

Gość gość

ostatnio pokazał mi na allegro "sukienkę" w jakiej chciałby mnie widzieć . Była to kiecka jaką noszą solary z dyskotek. Szczerze się rozczarowałam. Ja preferuję styl kobiecy ,ale klasyczny i uwielbiam prostotę przez co wygląda się skromnie z klasą i nienagannie. Poza tym on lubi hiphop a ja muzykę filmową , nie wiem jak się rysuje nasza przyszłość . Poza tym jest super,ale rozczrował mnie jego gust.

Gość gość
nie macie szans, on jest normalną osobą, ty jesteś jakaś dziwna i przeszkadza ci, że ktoś słucha innej muzyki albo ma inny gust (inny nie znaczy gorszy).

Gość gość
nie pisałam ,że mi przeszkadza ,że on tego słucha, czasem słucham z nim. Nie pisałam ,że ma gorszy gust , tylko,że się rozczarowałam ,że ma taki a nie inny. Nie oceniam tego w kategoriach gorszy , lepszy.

Gość gość
Jak nie ma gustu to pewnie dlatego mu sie podobasz!Zakladam ze jestes pulchna tapeciara, spalona na solarium z duzymi cycami i tlenionymi wlosami.Co ci przeszkadza czego on slucha?a sukienki nie musisz kupowac

Gość gość
jak w takich kategoriach oceniasz wasza przyszlosc to wspolczuje

Gość gość
Napisałaś, że "nie ma gustu", tego określenia używa się kiedy mowa o kimś kto ma bardzo zły gust, kiepskie upodobania - stąd moje wnioski. No i przecież nie musicie mieć takich samych upodobań.

Gość gość
Ja bym takiego faceta nie chciała. Uwielbiam muzykę filmową, klasyczną, steampunk, poezję śpiewaną i inne. Faceta, który by mi puszczał hip hop na cały regulator nie zniosłabym, chyba, że byłby to w ostateczności Die Antwoord.

Gość gość
a wiesz,co to tolerancja?

Gość gość
Nie wiem, przynajmniej nie w związku. Ja muszę miec faceta podobnego do siebie, z moich tzn. kręgów (i NIE mówię o klasie społecznej typu biedny, bogaty etc). I pod względem wartości i światopoglądu także.