Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Hmm, powiedzcie co o tym sądzicie... :)

Polecane posty

Gość gość

mam za sobą kilka randek z baardzo fajnym facetem. Ostatnio lekko nas poniosło i doszło między nami do pewnych łóżkowych pieszczotek, seksu samego w sobie nie uprawialiśmy. Zastanawiam się co robić na następnym spotkaniu, myślałam żeby umówić się gdzieś gdzie nie będzie sposobności do igraszek, żeby nie miał za łatwo :P powalczył trochę...nigdy nikomu nie podałam się pośpiesznie na tacy i tym razem też nie chcę tego robić :) a dopiero na kolejnym znów dopuścić go do siebie do jakiegoś stopnia.

Gość gość
Przejdz się z nim na spacer na cmentarz

Gość gość
Zabawne...

Gość gość
Weź na spacer po mieście :)

Gość gość
i tak cie bedzie jebal cala noc predzej czy pozniej a ty dalej zyj w przekonaniu, ze jestes ciezka do zdobycia czy co tam sobie myslisz ;)

ona raczej innych chce przekonać, że nie jest łatwa (a nie siebie) idź ty lepiej na jakąś psychoterapię, dziewczyno

Gość gość
Właśnie coś takiego mnie rozwala na łopatki :D Typiara zrobi loda do samych kulek na pierwszej randce ale żeby nie wyjść na łatwą to da mu anala dopiero na 2giej randce pod warunkiem, że gościu się mocno ale to bardzo mocno postara, tzn. zabierze ją do swojego pokoju po kręglach.

Gość gość
Matko skąd w Tobie tyle jadu? Tobie nikt nie bierze do ust, ze Ci tak żal d**ę ściska?

Gość gość
Wolałbym sobie ptaka odciąć niż jakby jakaś kobieta miała go w ogóle wziąć do swoich łap

Gość gość
A to pisz od razu, zes prawnik-mizogin, obrażony na cały świat, ze nie może z*******.

Gość gość
może nie tyle prawnik co człowiek olśniony. Z...? kobiety bym kijem przez gówno nie tknął a co dopiero o jakichś stosunkach mówić.

Gość gość
Olśniony, ze kobiety to zło? Gdyby jakaś Cię zechciala to byś tyłach, aż by ci ręce spuchly. Pomysł o terapii, bo normalne to to nie jest.

Gość gość
No cóż, jakby Ci to powiedzieć, nie raz miałem sytuację, że kobieta wykazywała minimum zainteresowania wobec mojej osoby, nawet nie wiesz jak bardzo chciałem jej dosadnie powiedzieć by się odpierdoliła, no ale sumienie mi nie pozwalało na taką formę przekazu.

Gość gość
Swoją droga co to nadmiar spermy robi z głowa... Niesamowite.

Gość gość
Może jestes taka tępa, że nie wiesz tego, że nadmiar spermy jest pochłaniany przez organizm i wydalany w późniejszym terminie. No cóż, dziwne by kobieta cokolwiek wiedziała.

Gość gość
Ooo tak tepa strasznie, użyj sobie. Lepiej? No to teraz p****lek i spac. Naprawdę pomysł o terapii, marnujesz życie.

Gość gość
A czy człowiek mądry może być tępy? raczej nie ;) P.S. to przez kobiety jestem jaki jestem, więc do jasnej cholery nie dziwcie się dlaczego czasami ktoś się zachowuje tak a nie inaczej. Bo pierw niszczycie człowieka a następnie nazywacie go wariatem. Jebać was. Pozdrawiam ciepło.

Gość gość
Niszczycie? My wszystkie kobiety naraz? Rozumiem, ze któraś zrobiła Ci krzywde, ale czemu mscisz sie na innych? Nie nazwałam Cię wariatem. Z ta terapia było serio, pozbedziesz sie żalu, będzie Ci lepiej. Rownież Ciepło poZdrawiam :)

Gość gość
JA się na was nie mszczę, nawet się do was nie odzywam (proszę nie pisać, że rozmowa przez internet jest taka sama jak w kontakcie z drugim człowiekiem).

Gość gość
Nie masz odwagi, więc chociaż w necie wylewasz swój żal. Co zrobiła Ci autorka topiku? Wystarczy ze jest kobieta, której wyraźnie wesoło, bo poznała interesującego faceta. Naprawdę, uwierz taka złość szkodzi tylko Tobie, niszczy Cię od środka. Niewarto. Możesz to zmienić przecież.

Gość gość
Przeczytaj jeszcze raz to co miała na myśli autorka tego przecudownego tematu. Na pierwszej randce ssała jakiemuś cyganowi ale uważa, że nie jest łatwa, przez co anala da mu dopiero na 2giej randce pod warunkiem, że się postara i to bardzo postara o... miejsce do odbycia stosunku płciowego. Ja nie mam odwagi? nie mam odwagi do wielu rzeczy, skoczyć na linie, iść nagi w centrum miasta ale do kobiet mam odwagę, zwłaszcza dosadnie im pokazywać, żeby się na mnie nawet nie patrzyły. Jestem bardzo spokojnym człowiekiem, ja sie nie denerwuje.

Gość gość
Luśka - nie kobieta a kobiety, takie małe sprostowanie. No i tak kobiety krzywdziły a teraz kobiety się dziwią, że ktoś może ich nie lubić za te ich wcześniejsze zachowanie, nóż co za zdziwienie.

Gość gość
Haha ale rozkmine tutaj macie, prawda taka, że ten facet prędzej czy później będzie ją trącał całymi nocami, co za różnica na której rande autorka obciągnęła mu po same kule? to są tylko szczegóły, które jedynie sprawią, że przyszły cel tego Pana może być zrealizowany w terminie innym niż ten, który założył na początku.

Gość gość
Nie idzie nic o ssaki kanału, ale pełnienie umiem czytać jak na tepa przystało. Owszem denerwujesz sie, wylewasz swoje frustracje na kobiecych forum jednocześnie twierdząc ze unikają kobiet. Poprosi to sprawia, zaprzecza chiwleczujesz sie lepiej, ale taknaprawde niszczyCie od środka. Zrozum nie będę Cię namawiać, abyś pokochał wszystkie kobiety. Pokochał siebie i zrób coś z tym, inaczej całe życie będziesz żył tymi smutnymi wspomnieniami. Mam, racje Luska?

Gość gość
Durny słownik miało być nie widzę nic o szaniu ani analu.

Gość gość
Moja droga, ja do kobiet nic nie mam, nawet się do was nie odzywam, nic wam nie robię, więc nie pisz mi tutaj o jakiejś nienawiści do was, zrozum też mnie.

Gość gość
Czemu oburza Cię to, ze autorka będzie uprawiać seks? Nie rozumiem.

Gość gość
Luska, właśnie po to macie dziurę między nogami by facet miał gdzie ładować, na tym to polega, cieszę się, że to zrozumiałaś ;)

Gość gość
Nijak nie odzywają skoro obrażają autorkę.? Za wszelka cenę szukasz konfrontacji, żeby ulżyć swoim żalem. Poczytaj jeszcze raz na spokojnie to co napisałam i przemysł. Masz szanse jeszcze to zmienić. Dobrze Ci życzę. Dobranoc :)