Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gdziecimezczyzni

Dziewczyny tez tak macie ze jak widzicie przystojnych pilkarzy na Mundialu

Polecane posty

Gość gdziecimezczyzni

to wam zal, ze Polacy sa tacy brzydcy? Chcialabym przystojnego faceta, ale wiem, ze nic z tego... bedac sprawiedliwa, to ci, ktorzy sa w polsce przystojni to by na mnie nie spojrzeli. Ale i tak mi smutno z tego powodu.

Nie. Nigdy specjalnie nie podniecali mnie sportowcy, no może poza siatkarzami, z Zagumnego było kiedyś ciacho :)

Gość gdziecimezczyzni
Np. Gerard Pique, Olivier Giroud, Steven Gerrard, Orestis Karnezis... eh... i oni wszyscy sa wysportowani, nie to co Polacy, ktorym zajmowac sie jakikolwiek sportem 'jest pod gore'... Zeby nie bylo, akurat sport to ja uprawiam.

Gość gdziecimezczyzni
I w ogole, gdzie sa ci ladni w Polsce? CHyba na AWFie tylko. Bo jak patrze po facetach kolezanek, kolegach w pracy to naprawde sie zalamuje. I mozecie mnie zjechac, ze jestem prozna, ale Polscy mezczyzni nie wstydza sie mowic "jestem wzrokowcem"!

pique, gerrard- co w nich pięknego? nic. może wyglądają "bardziej solidnie", a nie jak lewandowski, który ma delikatną urodę. po prostu wolisz taki typ mężczyzn, ale ładni to oni nie są

Gość gdziecimezczyzni
Pewnie bierze sie to stad, ze nie mam faceta, nie jestem juz mloda, chcialabym jakiegos fajnego , a nikt mi sie nie podoba... ale Lewandowski nie jest w moim typie akurat :)

Gość gość
Musicie się pogodzić że nawet jeśli takiego spotkacie to albo na was nie spojrzy albo w****** i zostawi. Takie życie. A po drugie, oni mają kasy jak lodu i od dziecka codziennie spędzają masę godzin na ostrym treningu. Każdy by wyglądał jak ciacho przy takim połączeniu.

Gość gość
Same nie jesteście piękne a wybrzuszenie i narzekacie!

Gość gość
Tylko Balotelli :) Ma kawal zwierza w sobie:)

Gość gość
Mnie już ten mundial złości, nic tylko piłka i piłka w TV i 22 kolesi biegających za nią, blee