Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dolores_

Bajka, którą sami tworzymy

Polecane posty

Gość gość
a ze Ryszard nieglupi i udawal tylko spiacego wyjal kut/asa ze spodni i odechcialo sie rosolu biesiadnikom

Bo ryszard byl wielki niczym kalisz a ptaka mial drapieznego co poznac szlo po zakrzywionym dziobie.

Gość gość
drapieżnego, niedużego wszak...

Biesiadnicy zwietrzyli podstep aczkolwiek bylo juz za poźno. Ptaszek rzucil sie na ich anusy spenetrowal wnetrznosci i wypadl zdechlszy z przejedzenia przez oczodul psa mysliwskiego ktory wabil. Sie herkules. ..

Gość gość
juz niejeden smialek poznal dziob Ryszarda bo mial go w dziobie

Gość gość
Od tego momentu Herkules stał się psem jednookim.

Tymczasem studenci przerazili się nie na żarty. Zofia powiedziała do reszty - "Słyszałam że ten las jest przeklęty, różni ludzie opowiadali że jeśli raz do niego wejdziesz to już nie wyjdziesz". No co ty, wierzysz w te średniowieczne legendy, zajmij się lepiej smażeniem kiełbasek, Ryszard pewnie poszedł się odlać i chce nas wystraszyć - powiedział Jerzy.

Gość gość
I zaczął wypakowywać zgrzewki z browarem z plecaka.

Gość gość
a w puszkach zamist piwa byl mocz Ryszarda

Podczas gdy studenci siedzieli i biesiadowali wyczekując powrotu Ryszarda z lasu dobiegł ogromny huk, jakby wystrzał. W klatce piersiowej Zofii zrobiła się dziura wielkości pięści, a Sama Zofia odleciała z miejsca z taką siłą że wpadła wprost do ogniska. "To musiał być kaliber 12" - stwierdził lekko upity Adam. "Niekoniecznie, mogła to być też 16" - sprostował go ktoś inny.

Gość gość
W piątek miałem się jej oświadczyć - rzekł martwym głosem Jan

"Dlaczego Zofia wleciała do ogniska, gdzie teraz dokończymy smażyć kiełbaski?" - odezwała się smutnym głosem blondwłosa Kasia. "Nie wiem kurwa ale ja mam już tego dość! Ryszard gubi się w lesie, Zofia wpada zastrzelona do ogniska, zaczyna padać deszcz, to chyba czas abyśmy się stąd zabrali" ogłosił ze zdenerwowaniem reszcie grupy Bogusław.

Gość gość
Nagle na ułamek sekundy w gęstych zaroślach mignęła zdeformowana twarz myśliwego..

"Co wy gadacie, siadajcie i pijcie, rozpalimy nowe ognisko" krzyknął Adam. "Jak możesz tak mówić, zobacz co się stało z Zofią, wiesz ile kosztowała ta bluzka? Zofia na pewno byłaby okropnie zła jakby widziała co się z nią stało" odpowiedziała Kasia Adamowi. Nagle ich oczom ukazała się wielka i przebrzydła postać. Wszyscy zamarli gdy zobaczyli istotę ze zgniłymi oczodołami i ustami, z wyglądu przypominającego człowieka który jakby umarł w 18 wieku i do tej pory nie mógł się rozłożyć. "Nie lękajcie się owieczki me, przyszedłem w pokojowych zamiarach, jest tu was liczno, a ja wszystkich nie dam rady zabrać ze sobą, więc zdecydujcie które z was ma rychło opuścić ten świat i udać się ze mną, wasza kompanka już się piecze, zaprawdę długą drogę przeszedłem do was, pozwólcie że wyrwę kawałek jej ramienia i się posilę" po czym myśliwy wyciągnął nóż i jednym ruchem odciął kawałek ramienia Zofii, usiadł na krzesełku i ku przerażeniu wszystkich łapczywie je zjadł. "Mmm jakie wyborne mięsko, długi czas takiego nie jadłem, to iście smaczna przystawka przed zastawieniem kolacji" powiedział myśliwy.

Gość gość
To ja starałem się o jej rękę! - krzyknął zrozpaczony Jan

Gość gość
I rzucił się ku myśliwemu chcąc wyrwać mu spieczone ramię Zofii

Gość gość
A spadaj łosiu - sapnął myśliwy między jednym kęsem a drugim.

"Proszę pana jedzenie ludzkiego mięsa jest bardzo niezdrowe i powoduje choroby" cicho odezwała się Kasia. "Milcz głupia dziewko! Ładna z ciebie kurtyzana, ostatnio widziałem taką w 1822. Chodź do tatusia na kolanka" rzekł do Kasi myśliwy. "Nie bo pan śmierdzi i jest bardzo brzydki!" wykrzyknęła mu Kasia. "Brzydki powiadasz? No cóż, ma się młodość za sobą lecz mam coś co rzuci na ciebie urok miłosny..." po czym myśliwy wyciągnął z kieszeni szklane oczy i siwą perukę i nałożył je na siebie. "Tak już lepiej dziewko? Chodź tu albo skończysz jako mój jutrzejszy obiad!"

Gość gość
Przy ognisku zapadła pełna napięcia cisza przerywana jedynie ciężkim sapaniem mysliwego i chrzęstu rozrywanego jego zębami spieczonego ramienia zofii.

Gość gość
Jerzy nie wytrzymał napięcia i z głośnym beknięciem obficie zwymiotował prosto na ubrudzone ziemią buty przybysza.

Gość gość
Nagle zza krzaków wyskoczył tusek ze swoją sitwą i powiedział: "To wasze ostatnie ognisko w lesie - ustawa o sprywatyzowanie Lasów Państwowych została podpisana" I wskazał na jego sługusów wbijających w ziemię "TEREN PRYWATNY" A zza krzaków majaczyły suki policyjne z uzbrojonymi oddziałami specjalnymi ABW.

Gość gość
Myśliwy wstał, zmierzył przybyłych pogardliwym wzrokiem i rzekł : a więc spieprzajcie z mojego lasu, bo zaraz zwołam moja rodzinkę,przerobimy was na kotlety mielone a suki wasze skończą na cmentarzysku samochodów!

Znalazłam temat, który dodałam tu 3 lata temu:-))) Dziś po 3 latach przypadkowo zajrzałam do kafeterii:-)))