Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak zapomniec o kims, kto mnie nie chce?

Polecane posty

Gość gość

kocjam go od 3 lat, zerwalam kontakt, spotykam sie z innymi, ale wciaz tylko on sie liczy, co robic?

Gość gość
co przystojniak czy bogaty jest-weź się do roboty leniu

Gość gość
dlaczego udajesz kobiete jestes w bledzie

Gość gość
ma kogos, wiec nic z tego, musze zapomniec. tylko jak?

Gość gość
jak zapomnieć ?

Gość gość
nic nie zrobisz

Gość szarik na 102
Jak się intensywnie pamięta to można się zapomnieć...

Gość gość
napisałam sms-a,zadzwoniłam i nic.. cisza ... Przykro mi i wstyd .... Jak zapomnieć ?..

Gość gość
pomyśl sobie w ten sposób "pies go je/bał", ja od dzis tak mysle o kims, kto tez nie chce opuscic mego serca, przynajmniej mnie to smieszy - ta wizja

Gość gość
ja tez nieraz przeklinam i mi jest lzej

Gość gość
napisal mi zebym wiecej nie pisala do niego.

Gość szarik na 102
Żeby chudy byk cię *****ł!

Gość gość
jak napisał to przynajmniej jasna sytuacja

Gość gość
tak.ale ja nie moge o nim zapomniec.

Gość gość
to ch/uj/owo, jak tak napisał, pisalas na fb czy na komorke? mnie korci zeby do tamtego napisac, ale to tez bez sensu - odmowil spotkania ze mna na kawie w ramach podziekowan, bo to podobno nie jego zasluga i on biedny czasu nie ma i wyjezdza, 2 dni myslal, zeby takie cos odpisac; tez menda nie chce z serca wyjsc, tak jak ten dla ciebie, nie jestes autorko jedna z takim problemem; ty chociaz wiesz, ze on kogos ma i kocha tamta, ten "moj" podobno jest sam, a mimo wszystko mnie nie chce, czuje sie przez to go/wno warta, pomimo, ze najgorsza nie jestem (wizualnie i intelektualnie)

Gość gość
Staraj się tak zorganizować zajęcia żeby nie mieć czasu na myślenie o nim,nie bywaj w tych miejscach gdzie możesz go spotkac.Trudne,ale czas leczy rany..

Gość gość
nom, czas leczy, tylko czasami musi tego czasu naprawde dlugo uplynac niestety... ja napisze, ze menda potrafi sie przysnic - na to wplywu sie nie ma, jak siedzi gleboko w podswiadomosci, a ja np w moim przypadku nie moge unikac miejsc gdzie on jest- gdzie mieszka, bo pracuję praktycznie obok jego mieszkania i mam tam zajecia dodatkowe - to jest najgorsze, ale pracy nie rzuce, dobrych zajec dodatkowych tez nie - a cale te miejsce jest nim przesiakniete - to jest kurde dramat, czuje jego obecnosc, wiem, ze go w kazdej chwili moge spotkac i nie moge uciec

Gość gość
chyba latwiej jak nigdy nic nie bylo z jego strony, gorzej zapomniec jesli cos sie skonczylo lub z wlasnej winy go zniechecilas Powiedz za co go kochasz?urode?styl bycia?bo na pewno nie charakter gdyz to ciebie nie dotyczy, jest obojetny dla ciebie jak dla mnie, uczucie z drugiej strony wiele znaczy, nie zawsze bylo tak, za mlodu zdarzalo mi sie bujac w kims kto by wolal isc do klasztoru czy zostac gejem niz byc z kim takim jak ja

Gość gość
a propo zniechecenia - czy glupi, bardzo glupi zart prawie na poczatku znajomosci, mogl spowodowac zniechęcenie? bo ja mialam serce w gardle i ze stresu palnelam glupote straszliwą... ale chyba gdybym mu sie podobala, to by mu przez to nie przeszlo?

Gość gość
Pewnie,że łatwiej jak nic nie było. Tylko czasem tak trudno ocenić czy naprawde coś było,czy tylko nam sie wydawało ..

Gość gość
jestem o niego zazdrosna

Gość gość
nic mi sie nie chce

Gość gość
a widujesz go? czy jest szansa, zeby wiecej sie nie spotkac? bo ja tego moge spotkac praktycznie codziennie, a wolalabym zeby byl bardzo daleko ode mnie

Gość gość
autorka napisala w innym wątku, że kazał jej nie pisać do niego smsów a ona dalej

Gość gość
matko, dziewczyno, ogarnij sie, ja tez cierpie, ale nie rob tego, jesli ci naprawde zalezy, to uszanuj jego decyzje, bo cie znienawidzi, chcesz tego?

Gość gość
jeśli Cię nie chce, to myślisz, że to jest miłość? Czy uważasz, że coś z tego będzie? Nic z tego nie będzie, bo zawsze będziesz pamiętać, że tak Cie potraktował

Gość gość
juz do niego nie pisze

Gość gość
jak nie chce to po co się narzucać??? musisz najpierw usunąć wszystko co ci może go przypominać i całkowicie zerwać kontakt, usunąć numer telefonu z komórki, polikwidować wszystko po to żeby nie mieć kontaktu i zapomnisz

Gość gość
moze w koncu zapomne

Gość gość
nie moge