Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moj maz spi osobno

Polecane posty

Gość gość

kochani witam i prosze o porade. od 3 tygodni moj maz spi osobno w pokoju na wersalce bo twierdzi ze lozko za miekkie i jak rano wstaje wszystko go boli ale jakos przez te 2,5 roku spal i bylo dobrze owszem narzekal nie raz ze na lozku mu nie wygodnie bo za miekko a wersalka twarda i dobrze tam mu sie spi. zaprasza mnie jak jakas.... jak chcesz to przyjdz do mnie..no kurde a co ja jestem, ja znowu nie moge spac na wersalce mi za twarda i mnie wtedy wszystko boli. kurde nie wiem co robic oddalamy sie od siebie maz uparty ja tez sie honorem unosze czuje ze nasze malzenstwo sie walitwierdzi ze mnie kocha a ja go nie ale ja go b.kocham prosze o pomoc moze to smieszne ale prawdziwe ja spie z dzieckiem 3 letnim w lozku a maz od 3 tygodni sam w drugim pokoju na wersalce...dzieki

Gość gość
a czy dziecko nie moze spac osobno?w trojke spaliscie na łóżku?

Gość gość
tak spalismy we trojke od urodzenia dzidzi nie chciala spac w lozeczku a teraz nawet jak pojde do meza to jak sievobudzi w nocy to placze i musze wracac do niej....

Gość gość
boze, 3latka spi w lozku rodzicow... nie dziwie sie mezowi ze mial dosyc, nie wiesz ze im pozniej zaczniesz ja od tego odzwyczajac tym bedzie ciezej?? rece opadaja

Gość gość
kurde to co mam robic teraz????

dziecko ma spać u siebie! zawsze! Może być łóżeczko obok waszego, ale ma mieć swoje!

Gość gość
Trzyletnie dziecko powinno już spać same w swoim pokoju.

Gość gość
kurde...swieta prawda trzeba jakos temu zaradzic.....od jutra lozko sprzedaje i z sypialni robie pokoj tylko dziecinny a ja biore sie za meza ostro WIELKIE DZIEKI WSZYSTKIM

Gość gość
gość dziś Lepiej poszukaj kochanki, ewidentnie dyma na boku :D

Gość gość
no napewno:):):) ale jakos tego nie widze. Dzieki