Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość pro

facecie, oto dlaczego korzystasz z prostytutki

Polecane posty

Gość gość
Dosadnie ale to prawda, dodaj do tych manipulacji jeszcze świadomość tego że facet może dojść do wniosku że utrzymywanie żony jest mu zupełnie niepotrzebne :P

No prawda, nie mówię, że nie. na szczęście nie zawsze. Po prostu się dziwię. A jak nie chce utrzymywać żony to nie. Ale mi nadal nie o to.

Gość gość
Zapytaj żony, dziewczyny, kogo tam masz, czy jak chce się napić mleka to idzie na jarmark kupować krowę? ;-)

Gość gość
Odpowiedź na pytanie, dlaczego kobiety tak chorobliwie nienawidzą dziwek jest banalnie prosta - chodzi tylko i wyłącznie o to, że prostytutki odbierają pozostałym niewiastom ich jedyne narzędzie do manipulacji mężczyznami czyli możliwość "nagradzania" ich bądź "karania" za "dobre" bądź "złe" uczynki dostępem do swojej piczki, bo jak tu "ukarać" faceta za "zły" uczynek szlabanem na pupę, skoro on może w takim wypadku udać się do agencji aby dostać czego chce? Tak więc, stąd samiczki tak bardzo nie lubią prostytutek, bo mają z nimi niejako konflikt interesów.

Ja znam odpowiedź. serio. Mi nie musisz wyjaśniać. Jak nie ma krowy, to kupi, a jak ma? :)

Jeżeli kobieta chce tym nagradzać, lub karać, to nie zasługuje na to, żeby mieć faceta...tyle. Co to pies do tresury?

Gość gość
Taaa kupi krowę, jaja sobie robisz z tym że rozumiesz, czy kupnem krowy? Ty mleka w życiu nie piłaś, czy masz krowę? :D

Gość gość
Ja też o czym innym, ale przykład krowy jest widocznie za trudny dla kobiety :P

Gość gość
Sama sobie jesteś winna, powinnaś zrozumieć że jak masz ochotę na mleko to kobieta ci wciska całą krowę... a prostytutka sprzedaje tylko to mleko :P

Ja winna? Ależ nie. Taaaaaak, wiem. Droczę się no. le jak ma facet w domu krowę i mleka zawsze może się napić w dowolnej ilości i na różne sposoby to niby po co idzie mleka pić gdzie indziej? Taki sens miał być. Aj bo pomieszałeś. :)

Gość gość pro
zmieńmy temat, bo ten zupełnie nie wyszedł: pogadajmy o piłce nożnej :) urugłajska prostytutka Luis Suzres, pracujaca dla anglii, wyyebała anglie w jasny chuj wczoraj, co nie? porozmawiajmy otym może :) :)

Gość gość
Tylko nic nie warci k****arze chodzą na nic nie warte prostytutki i można sobie ujmować to na różne sposoby, taka jest prawda. To dno i to dno.Nie ma czego roztrząsać. Jedno nie umie sobie poradzić z zadowoleniem swojej kobiety, drugie się nadstawia za pieniądze, bo brak inteligencji by inaczej zarobić na własne utrzymanie.

Gość Amel5ka
Dlaczego chodzą do prostytutek: 1. Nie mają wstydu i honoru. 2. Są pozarażani chorobami wenerycznymi, więc bez strachu się oddają potencjalnemu źródłowi zagrożenia. 3. Nie mają zasad. 4. Mają kompleksy. 5. Nie nadają się do stałego związku (np. mamisynkowie i różni tacy