Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasieńka_myśli

czy kobieciarz może się zmienić

Polecane posty

Gość kasieńka_myśli

Czy notoryczny kobieciarz, i krętacz może zmienić się w normalnego, porządnego mężczyznę? Zakochałam sie w facecie ktory jak sie pozniej okazało ma dziewczynę. Gdy pytalam go o to zawsze zaprzeczal. Mimo to spotykalismy sie pozniej sie dowiedzialam ze On spotkal sie tez z moją dalszą sąsiadką. Z tym, że jej powiedział od razi ze ma kogoś. Oczywiści milczał na ten temat. My dosc dlugo nie mielismy kontaktu i gdy ja myslalam ze juz sobie z tym poradzilam nagle On wraca. Trzecia osoba powiedziala ze moze my jednak jesteśmy sobie pisani i to wlasnie ja jestem tą która ma go zmienić i dla której On ma się zmienić. Czy to możliwe?

Gość gość
dorosły mężczyzna ma raczej już ukształtowany charakter więc jeśli są w nim cechy kłamcy i zdradzacza to już raczej sie ich nie pozbędzie

Gość kasieńka_myśli
Czyli lepiej będzie jak będe trzymała się od niego z daleka?

Gość gość
Kobieciarz może się zmienić chyba tylko wtedy gdy go mocno trafi strzala amora - a tutaj chyba nic go nie trafiło skoro był z tobą i jeszcze kręcił na boku. gdyby sie zakochał odrzucił by inne znajomosci. pozatym taki to dopiero jak się wyszaleje moze sie uspokoic a i tak nie masz pewnosci czy kiedys cos mu nie odwali. ja bym uciekala

Gość gość
Czy notoryczny kobieciarz, i krętacz może zmienić się w normalnego, porządnego mężczyznę? x Haha Tylko kobiety tak mogą myśleć :P Typowe najpierw kobieciarz wam imponuje a później przeszkadza :)

Gość gość
Jasne, ze sie nie zmieni. Bo nie da rady zmienic swojego charkteru. Czlowiek uczciwy bedzie uczciwy, klamczuch zawsze bedzie klamczuchem. Uciekaj od takiego jak najdalej. Inaczej przezyjesz same rozczarowania. I nie mow ze nie odejdziesz, bo kochasz. Milosc to emocje. Ale czlowiek ma takze mozg, ktorego powinien przynajmniej czasamu uzywac. Przeanalizuj wiec swoje sytuacje na chlodno i podejmij rozsadna decyzje. Powodzenia.

Gość gość
babiarz to babiarz :D dla niego jest to zbyt komfortowa sytuacja by mial to zmieniac:D

nie może, każdy kto sądzi inaczej jest naiwny chcesz być z kobieciarzem to lepiej od razu nastaw się na otwarty związek lub życie swingersa .. chyba lepiej znać jego kochanki, sexy w trójkątach też mile widziane.

Gość gość
Kobieciarz może się zmienić tylko na chwile w przypadku, kiedy się na prawde zakocha- a kiedy namiętność spadnie w związku, po roku lub dwóch, gdy zacznie się rutyna- zacznie zdradzać. Natura kobieciarza predzej czy później daje o sobie znac

Gość gość
Musi zmienić cały światopogląd, uznać, że śmieszne do tej pory zasady staną się dla niego obowiązujące i ważne. Coś w rodzaju nawrócenia. Ostatni znany przypadek znamy z Biblii :-D

Gość gość
I jak zawsze pytanie: po co? myśleć o takich ludziach? Po co myśleć za nich? Każdy sam kształtuje swoje postawy, wybory i życie.

Gość gość
kobieciarz się nigdy nie zmieni,zawsze będzie bzykał każdą kobiete

Gość gość
Nigdy się nie zmieni, bo dla niego klamstwa i amoralnosc to jego "norma".

Gość gość szariikkkk
ja to robie zakupy w Lidlu...i jest git.