Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

w ktorym tyg ciazy wyskakuje brzuszek

Polecane posty

Gość gość

Bardzo mnie to ciekawi. Jestem w 7 tyg kiedy brzusio wybije

Gość gość
Tak koło 40 tygodnia coś powinno już wyskoczyć :D a tak poważnie to zależy od Twojej budowy. Im chudsza tym szybciej widoczny. Ale tak około 5 miesiąca już coś wydać będzie.

Gość gość
To sprawa bardzo indywidualna. Zależy od kobiety.

Gość gość
U każdej kobiety jest inaczej.Trudno zdefiniować kiedy? Moja córka jest szczupłej budowy ciała w piątytym miesiacu ciąży i juz dobrze widac brzuszek.

Gość gość
Ja w 9 tc czułam po spodniach że brzusio zaczyna rosnąć. Musiałam chodzić z rozpiętym guzikiem bo mnie uciskały :) Niestety nie było mi pisane donosić ciąży. Mój Aniołek wybrał drogę do Boga.....a nie na ziemie :( Powodzenia Ci życzę......i rób wszelkie badania....ja poroniłam przez toksoplazmozę :/

Gość Ale to już było
Co to za pytanie? Czy to takie istotne? Zalezy jakiej budowy ciala jesteś.Są kobiety u których do końca nie widać ciąży

Gość gość
Mi brzuch juz bylo widac w 3 miesiacu ciazy juz nie dopinalam sie,myslalam ze bede miala mega wielki brzuch pod koniec ciazy ale byl normalny taka pilka :)

Gość olaipola
Mój brzuch wybił pod koniec 4 miesiąca - wtedy już nikt nie myślał że trochę przyutyłam, albo się najadłam, po porstu widac że mam kogoś pod sercem. ;) Wcześniej ja widziałam, mąż widział ale dla obcej osoby mogło być to wątpliwe ;) Zapraszam na mojego bloga: http://matkotymoja.com/

Gość gość
No właśnie bardzo rożnie..no ale tak średnio to w 6 miesiącu już przeważnie widać wyraźnie, że to ciąża...U mnie wyraźnie to dopiero po 30 tygodniu było widać, ok ok. 24 tygodnia to zależy jak byłam ubrana, ale jak ktoś mocno spostrzegawczy to i 15 tygodniu już wychwycił, że ciążowy brzuszek, choć to wyjątki były ;). Do końca nie miałam dużego, niektórzy tak mają...

Gość gość
U mnie ciąża była widoczna dopiero po 24 tc. Wcześniej to miałam taki malutki zwałeczek (jakbym zjadła obfitą kolację)

Gość gość
U mnie w 12 tygodniu brzuch był jeszcze w miarę normalnej wielkości, natomiast w 15 była juz spora różnica. Teraz jestem w 18 i nikt nie ma wątpliwości :-) Dodam, że byłam dość szczupła, ale na brzuchu nieszczególnie ;-) A najpierw ciąża weszła mi w piersi i to bardzo wyraźnie ;-)

Gość gość
U mnie jakoś w 14 tygodniu się ładnie zarysował, że już trochę było widać. A teraz jest w 19 tygodniu i wystrzelił mi tak, że ho ho :)