Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kolacja

Chcę go zaprosić na kolację, co ugotować ?? :)

Polecane posty

Gość Kolacja

Znamy się na tyle krótko, że jeszcze nie wiem co lubi, czego nie lubi. Zastanawiam się co ugotować, żeby na pewno zjadł ze smakiem ?? :) Macie jakieś sprawdzone dania ?

Gość Kolacja
eeej no, pomóżciee ;)

Gość gość
może coś co Ty lubisz, przynajmniej jedno z Was zje ze smakiem ;-)

Gość gość
spaghetti bolognese

Gość gość
0/10 słabe prowo kobiety nie zapraszają mężczyzn

Gość Kolacja
Kobiety nie zapraszają mężczyzn do siebie ? A to ciekawe. To może mam czekać aż on sam wprosi się do mnie na kolację ? :D

zrób coś co umiesz przygotować :) ja kiedyś miałem taką sytuację i dziewczyna chyba porwała się z motyką na słońce, w efekcie np. mięso to była guma do żucia. mimo to sytuacja była bardzo pozytywna, ona widać że bardzo się stresowała ale było to urocze.

Gość gość
Ja bym chetnie zjadl grochowke z grzankami :) mniam

Gość Kolacja
Spaghetti to mało wyszukane danie... Nie chcę się porywać z motyką na słońce. Potrafię z każdego przepisu ugotować danie, tylko potrzebny dobry przepis.

Gość gość
Ja zrobilabym krewetki. Bardzo samaczne,syte i szybkie danie :-) do nich salate i bagiwtki z maselkiem czosnkowym a na deser mus truskawkowy z lodami np :-)

jak kobieta nie umie ugotować ziemniaków i usmażyć ryby to skreślam na wstępie ... a jak mi w sklepie próbuje kupić PANGĘ to z miejsca odchodzę .. po co mi taka idiotka?

Gość gość
:)no to najlepiej to poszukac przepisow na necie no pysznosci mozna znalesc 777 www.youtube.com/watch?v=gyBfqKwkdr4

Gość gość
Zapiekankę makaronową proponuję, tylko żeby makaron się nie przypalił i nie był twardy bo zęby sobie połamiecie, a jemu na pewno odechce się czegokolwiek :D

Chcesz zrobić wrażenie, to przygotuj to, czego nie kupi w barze (restauracji) w której jada. Z makaronami wszelkiej maści bym bardzo uważał. Najlepiej coś lekkiego z mięsa np. ciekawie przyrządzone piersi z kurczaka, do tego LEKKA surówka i dobre młode ziemniaczki. Jeżeli sos, to niezbyt gęsty.

Gość gość
Facet to facet. On musi mieć mięso i już. Ja swojemu robię dość często ziemniaki i pierś z kurczaka, a to w panierce, albo doprawione przyprawami i jakoś surówka do tego. Czasami ugotuję jakieś udko z kurczaka, ziemniaki z sosikiem, ogórki konserwowe. Wiem, że to chyba każdy facet lubi. Na początku nie kombinuj. Zrób jakieś ziemniaki, surówkę i mięcho;-)

...Facet to facet. On musi mieć mięso i już.... Jaka mądra wypowiedź :) :) :) . Ja lubię dobrze wysmażoną pierś z kurczaka z dużą ilością duszonych grzybków :D :D :D . Uważaj z takimi rzeczami jak nogi kurczaka itp., które trzeba jeść paluchami. To może być nieeleganckie i spowodować jakieś problemy :( .

Gość gość
stek wołowy i frytki