Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zapomniał o moich urodzinach

Polecane posty

Gość gość

w tamtym roku się nie udały ale chociaż rano złożył życzenia. Dziś obudził się i pierwsze co zapytał o śniadanie. Zrobiłam jak zawsze ale nie odezwał się dalej słowem. Myślałam jeszcze przed wyjściem sobie przypomni ale nic, po prostu poszedł do pracy. Miał wziąć dziś wolne ale się rozmyślił, nic pracować trzeba ale żeby zapomnieć o święcie.

Gość gość
typowe, dla pocieszenia napiszę Ci, że dla każdego faceta :(

Gość gość
wczoraj o nich głośno mówiłam że się zbliżają ale cóż widać dla niego to mało ważne

Dokładnie tacy są faceci , że zapominają o naszych urodzinach czy tez innych okazjach:)

Gość gość
moj nie zapomina, choc typem romantyka nie jest

Gość gość
:)glowa do gory wszytsko sie ulozy z tym chlopem 555 www.youtube.com/watch?v=gyBfqKwkdr4

Gość gość
Prawie kazdy facet tak ma. Zapominaj o urodzinach nie tylko zony czy dzieci, matki. To tylko my kobiety przywiazujemy wage do dat. Nie trzeba sie wkurzac, tylko trzeba po prostu o tym przypominac:) Zrobic fajny obiad albo deser, albo zaplanowac wyjscie na obiad cala rodzina do knajpki. Z takiego powodu nie wartos sie stresowac, bo to drobiazgi sa.

Gość gość
z pracy wróci z bukietem kwiatów,może prezentem daj chlopu czas i nie pieklij się do 24:00 jeszcze sporo czasu nie bądź w wodzie gorącej kąpana

Gość gość
mam dopiero 24 od dziś więc jeszcze mogę świętować. Jak wróci to będzie oczywiście zmęczony więc żadnego wyjścia ani nic. Gotować żeby jemu zrobić przyjemność dobrym obiadem i deserem?

Gość gość
wątpię bo kwiatów nigdy nie dostałam a prezent musiałabym po niego z nim jechać

Gość gość
A gdzie pracuje Twój mąż/chłopak?

Gość gość
przy budowach, robieniu bram, koszeniu. Różnie bo firma szefa wynajmuje się do wszystkiego tego typu rzeczy. Teraz leże i oglądam tv on śpi. Nic nie dostałam, bez życzeń jeszcze upomniał się o obiad