Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jurand 1992

Bardzo oryginalna dziewczyna

Polecane posty

Gość Jurand 1992

Po około pół roku wirtualnej znajomości zaczęliśmy się spotykać (3 razy) w realu. Wszystko byłoby OK, tylko ona przychodzi na te spotkania ... ze swoją młodszą (18 lat) siostrą. No dobra, ostatnim razem zostawiła nas w Pubie na ponad godzinę samych. Ale chyba nie o to chodzi w damsko-męskich spotkaniach. Jutro mamy się znowu spotkać, na pytanie czy siostrzyczka znowu będzie, odpowiedziała, że tak, a jak długo jeszcze, aż nabiorę do ciebie pewności. Czyli ile ? Jedno, dwa, trzy spotkania, a może rok ? Miał ktoś już coś takiego ?

Gość gość
Bez przesady.Jak chodzicie w miejsca gdzie są inni ludzie to nie powinna brać siostry

Gość Robonogo
a fajna chociaż ta siostra ?

Gość gość
20 letnia dziewczyna na randki z siostra???? Pewnie bedziesz tez musial do kosciola z nimi chodzic co niedziela!

Gość Jurand 1992
Zastanawiam się, czy nie zaprosić je jutro do domu. Ja tam potrafię coś upichcić a mama zawsze w sobotę piecze ciasto. Może jak poznają moich rodziców to nabierze pewności do mnie?

Gość riczard gir
I tak dobrze że rodziców i dziadków nie brała na te wasze spotkania. Może weź jakiegoś kolege na następne spotkanie

Gość Jurand 1992
Ale miałem wczoraj ubaw. Siostrzyczka na pytanie mamy czy smakowało ciasto, odpowiedziała: "Taaak, ale mama robi lepsze". Spaliła takiego raka, w życiu nie widziałem tak purpurowego buraka. Było widać, że pali się ze wstydu. Z resztą nie była to jedyna "gafa". Podejrzewam, że siostrzyczkę mam już z głowy ...

Gość gość
Glupis, ja bym krecil z oby dwiema na raz.