nacpanaironem 0 Napisano Czerwiec 20, 2014 Cześć dziewczyny :) Wiem, że jest multum tych tematów na forum odnośnie brązowych plamień, ale mój przypadek jest troszkę inny. Kochałam się z chłopakiem w dni płodne bez zabezpieczenia. Nie staramy się specjalnie o dzidziusia, ale jesteśmy na to przygotowani. Ostatnio źle się czułam, bolała mnie głowa trafiłam do szpitala. Zrobiono mi tomografię z kontrastem, badania krwi i moczu.. nic nie wykryto. Ostatnio miałam dostać miesiączki. Spóźniała się, ale to nic.. przecież nie każdy organizm chodzi jak szwajcarski zegarek ;) Po 2 dniach przyszła, ale zamiast obfitych - w moim przypadku baaaaaaaardzo obfitych krwawień zauważyłam bardzo małe brązowe plamienia, które skończyły się po pięciu dniach. Zazwyczaj miesiączka trwała około tygodnia. Miałam kiedyś problemy z jajnikami, ale torbiel został potraktowany biopsją. Cóż robić? Czy badania krwi i moczu wykonane standardowo w szpitalu wykryłyby ciążę? Czy tomograf może ewentualnie zagrozić dzidziusiowi? Czy miała któraś z Was podobnie? Kobitki, proszę o wsparcie i odpowiedź ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 20, 2014 test zrób. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 20, 2014 A bierzesz jakieś tabletki anty czy coś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nacpanaironem 0 Napisano Czerwiec 20, 2014 Nie nic takiego nie biorę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach