Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moja historia przeczytajcie

Polecane posty

Gość gość

Witam wszystkich Swoją historię zacznę od początku. Wszystko zaczęło się w styczniu, czułam się znakomicie, mimo bezrobocia tryskałam energią. Z nudów zaczęłam czytać o różnych chorobach, nowotworach w roli głównej. Tego samego dnia zrobiłam depilacje pach. W nocy oczywiście przyśniło mi się, że jestem chora i umieram , od tego czasu zaczął się koszmar, bolała mnie cała pacha,byłam pewna że to rak a kilka dni później zaczęła mnie kłuć ta pierś, myślałam ze oszaleje! Byłam pewna diagnozy czułam same guzy, moja koleżanka miała urodziny , nie mogłam nie iść ale co chwila wychodziłam do wc sprawdzić czy nie leci mi z sutka krew! Pewnego poranka wstałam i na piżamie na dole zobaczyłam lekko brązową plamę, zaczęłam płakać byłam pewna że to krew, pokazywałam to każdemu kto tylko do mnie przyszedł, okazało się potem że to plama po fluidzie nie puściała. Pierś cały czas kłuła, potem przeczytałam o ziarnicy no i co ? miałam oczywiście ziarnice, pierś przestała boleć nawet nie wiedziałam gdzie są piersi, zaczęły boleć węzły chłonne , swędziało mnie całe ciało, przeżywałam koszmar, ziarnica trwała najkrócej potem pojawiła się białaczka, bolały mnie wszystkie kości w lewym boku kłucie okropne, cały czas sprawdzałam oczy czy spojówki nie są blade były czerwone ale dla mnie był blade, dziąsła tak samo, jak poleciało trochę krwi z dziąseł ( zasługa kamienia nazębnego) to dzień miałam zwalony, np. gdy mocniej smarknęłam i poleciało trochę krwi byłam całą mokra, pewnego wieczoru zakręciło mi się z głowie poczułam się jak z waty, mrowienie po całym ciele i uczucie słabości mówie kurde jak nic rak!!! to było w lutym w marcu kwietniu i maju raz w miesiącu w dni płodne mam takie zawroty, w czerwcu miałam, nie wiem czy to nerwica, czasem mam wrażenie ze upadnę, czuję kołysanie ciała, unoszenie się, To jest straszne.

Gość gość
"Witam wszystkich Swoją historię zacznę od początku" - co prawda dobrze, że od początku a nie od końca, ale po infantylnym wstępie nie chce mi się już czytać 🖐️