Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamilaxy

Siostra Samotność..

Polecane posty

Gość kamilaxy

Jestem strasznie samotna. Ponad miesiąc temu rozstałam się z chłopakiem, byliśmy razem 7 miesięcy. Decyzja o rozstaniu była wspólna, jednak ja strasznie tęsknię, on nie chce powrotu. Większość naszych znajomych odwróciła się ode mnie, zadręczam się myślami, tęsknotą za nim, nie mam gdzie wyjść, z kim porozmawiać. Nieustannie siedzę i płaczę. Starałam się mieć trochę ruchu, zajmować się czymś. Moja demotywacja życiowa mi na to nie pozwala.. Co robić?

Gość prawiczek_lat28
zająć sie czymś pożytecznym

Gość gość
skad jestes? ja tez jestem samotna, ale do zawsze w sumie....

Cześć ! :D Przede wszystkim pozytywne nastawienie - nie ma co się zadręczać myślami. Zobacz ile bez niego już wytrzymałaś? Skoro się nie udalo, to widocznie tak miało być. Nigdy nie wiesz co stanie się jutro, co dopiero za miesiąc, może poznasz kogoś wyjątkowego, kto zasługuje na Ciebie a nie jak on. Wyciągnij wnioski głowa do góry i jedziemy dalej :D Ważne jest, żeby znaleźć swoją pasję - coś co pokochasz i poświęcisz się temu. Jeszcze lepiej kiedy tą pasją łączysz z innymi ludźmi, wtedy samotności nie ma mowy. Więc co zrobić, żeby się z tego wyrwać? Polecam Ci wypady na miasto, na jakąś impreze, nie wierzę że nie masz ani jednej znajomej, może stare znajomości odnowić ? :) Wszystko przed Tobą! Tylko się nie poddawaj, i pamiętaj nie jesteś słaba dopóki nie zaczniesz tak myśleć. ;) Pozdrawiam i trzymam kciuki za Ciebie.

Gość prawiczek_lat28
klaudia jaka mądra odpowiedz normalnie aż sie wzruszyłem :) serio...teraz uważam, że jakiś % tutejszej forumowej społeczności potrafi myśleć :P

prawiczek_lat28 Dzięki za te miłe słowa :D Ale trochę mnie to dziwi, że innych zadziwia to, że ktoś pisze zwyczajnie to co myśli ;> Chociaż patrząc na niektórych odpowiedzi można śmiało stwierdzić, że są po prostu nieprzemyślane. ;p

Gość gość
ja tez jestem samotna

Gość gość
witam daj spokuj za malo jest czasu zeby rozpamietywac zajmij sie soba