Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asia mała  22

nowe bikini na wyjazd

Polecane posty

Gość asia mała  22

Wyjeżdżamy niedługo na wakacje . Chcę zrobić swojemy facetowi niespodziankę i kupić sobie na tę okazję jakieś sexi bikini. Macie jakieś namiary na sklep gdzie mogę kupić w wawie.

Gość gość
Wyślij zdjęcie cipki a a odpowiednie bikini ci do biorę stosownie do figury

Gość asia mała22
a może nr telefonu

Gość asia mała22
Chciała bym wiedzieć jakie najbardziej lubicie u swoich dziewczyn.

Gość gość
zdecydowanie bikini ze stringami

Gość gość
Wydepiluj cipkę i bikini będzie zbędne.Cyce same ładnie wyglądają.

Gość gość
Pokaż .....no...odwagi...

Gość gość
nie jest to tania marka, ale jakość super: http://wickedweasel.com/en-pl/shop/bikinis tak jak wysoka jakość to też musi być wysoka odwaga, żeby założyć coś z takiej kolekcji. Ale nasze kochane panie, skromne i zahukane pogróżkami i zahamowaniami na krajowych plażach, kawałek na zachód i południe są całkiem śmiało odsłaniają biusty, pokazują pupy w stringach a nawet więcej. Możesz śmiało kupić, szczególnie z serii maximus. Jak z jakiegoś przejrzystego materiału to będzie super !

Gość gość
Wydaje mi się, że w tekście "Pielęgniarka z Karaibów" był opisany strój bikini, sexowny, wraz z radami plażowymi. Łatwo znaleźć w googlach, nie chcę wklejać linku żeby nie reklamować komuś strony. Pamiętam, że były to jakieś białe majteczki, niezbyt skromne jednak to było w nich sexi, chyba coś z oferty bershki.

Gość gość
Szkoda pieniędzy na taki strój.Najlepiej toples i do tego tunika mini na dojscie do plaży.Do takiego stroju bikini i tak musisz być wydepilowana na zero

Gość gość
:)ah nastepny temat o bikini no i jak sie uklada to nigdy tak naprawde nie wiemy 33333 www.youtube.com/watch?v=gyBfqKwkdr4

Gość gość
Stroje WW są rewelacyjne. Wybieraliśmy razem przed urlopem, były targi – bo na naszą plażę. Stanęło na kupieniu dwóch par majteczek i jednym staniczku. Pomimo namawiania na toples. Stanik underwire model 323, majteczki – jedne grzeczniejsze maximus model 219 a drugie na ewentualność szaleństwa i pustej plaży – stringi z maleńkim trójkącikiem z tyłu – nr 456 Wszystko z materiału sheer vision. Wszystko okazało się świetnym wyborem. Byliśmy na naprawdę pustych plażach, na chodzenie i kąpanie zakładałam maximusy i stanik. Do opalania zdejmowałam staniczek i zakładałam stringi. Pod koniec pobytu wyluzowałam już na tyle, że kąpałam się również toples i w stringach. W wodzie przy pływaniu spoko, ale przy wychodzeniu zdarzały się fajne emocje – dumnie wyprostowana z kołyszącym się biustem ze sterczącymi po wodzie sutkami. Goła pupa, bułeczka oklejona cieniutkim materiałem - zero skromności.

Gość gość
potwierdzam fajne uczucie przy śmiałym odsłonięciu się. Oczywiście najpierw spinka, trochę wstydu, ale warto przełamać początkowe opory dla satysfakcji i dumy z wrażenia wywołanego nagimi piersiami lub czymś jeszcze. Na plaży normalnej, nie naturystycznej. Pierwsze wyjście do kąpania lub jakiś gier zwykle wywołuje zdziwienie i zwiększone zainteresowanie. Potem pozostaje zainteresowanie, w moim odczucie z reguły sympatyczne, Często zdarzają się próby naśladownictwa, choćby nieśmiałe – odsłonięcie pośladków do opalania na leżąco lub odważniejsze odsłonięcie piersi w grajdołku.

Gość gość
facet mi sprezentował na wyjazd do chorwacji bikini z materiału mirage (z WW). Skutek - w komplecie nie chodziłam wcale - zdjęcie stanika wydawało mi się przyzwoitsze niż chodzenie w nim, taki był prześwitujący. Dół trochę ponosiłam, nawet wersja nie stringi. Ale też tak prześwitywała bułeczka (musiałam ogolić na zero bo było super wyzywająco) że w końcu się złamałam i plażowałam zupełnie nago. Słusznie, bo w tym stroju wzbudzałam zdecydowanie większe zainteresowanie niż na golasa. Ale strój super seksowny, szczególnie okazale prezentował się w nim biust.

Gość Renia_k
Z tym prześwitywaniem to bywa różnie. Tamtego lata kupiłam sobie super jednoczęściówkę, naprawdę fajną. Jak poszłam w niej na plażę, to okazało się że zamoczeniu normalnie wszystko było widać i czar nieco prysł :/