Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kiedyś polscy aktorzy byli piękni i przystojni

Polecane posty

Gość gość

Np. Jerzy Pichelski. Żaden łysy, brzydki i gruby nie mógł grac w filmie.

Gość gość
a teraz tylko pasztety w postaci Szyca czy Karolaka :/

Gość gość
I to jest przykre, bo sam talent nie wystarczy żeby być aktorem, trzeba mieć aparycje

A kto gralby zle charaktery w serialach dla pierdolnietych kur domowych? Jakimi dylematami bohaterek byscie sie ekscytowaly gdyby jeden byl piekny ale biedny a drugi brzydki ale bogaty? :D

*nie był Ja wiem. Ze teraz filmy to tylkoczesc reklamy ale kurwa bez przesady. Sztuka jest piekna nie dlatego zebyscie glupie cipy mialy sie do czego. Slinic podczas zdejmowania walkow z pior

Gość gość
buraki z krzywymi ryjkami też muszą grać w filmach, nie mogą być aktorami tylko i wyłącznie same Adonisy, wtedy byłoby nudno i monotonnie :)

Ogladal ktos czlowieka slonia? Co prawda to pewnie byl aktor ale pierwowzor tej pistaci tez robil w showbiznesie. Co prawda na warunkach psa lancuchowego ale jednak. Jestem pewien ze jako pierwsze byscie polecialy na taki show. Jest mnostwo genialnych aktorow bez aparycji. Niestety to sie zmienia z powodu zwiekszajacego sie debilizmu odbiorcow sztuki filmowej

Jakis czas temu bylem w zoo w chorzowie. Natknalem sie na pare. Kobitka zgrabna itd ale miala jakies zwyrodnienje twarzy. Akurat se siedzialem i ogladalem malpy. Po zachowaniu faceta, ktory bacznie obserwowal moja reakcje na jej widok mozna bylo poznac ze nie maja lekkiego zycia. Podejrzewam, ze dyrektor zoo chetnie wsadzilby ja do takiej klatki. Kurwa zal mi sie ich zrobilonchociaz wygladali na szczesliwych w tym danym momencie. Poczulem sie winny ze tam jestem i musza sie zastanawiac czy zaraz nie zaczne wytykac ich palcem. I takimi durnymi chujami i cipamu jestescie. Wiekszosc wg mojego prywatnego kryterium nadaje sie jedynie do. Odstrzalu

Gość gość
Aktor to aktor, może być brzydki ale nie pospolity, tzn.musi być piękno w tej brzydocie a nie zwykła kartoflana gęba przecietniaka. Poza tym czarny charakter to zawsze postać drugoplanowa

Gość gość
Fak ze teraz nie ma przystojnych mlodych aktorów .Ja pamietam młodego Olgierda Łukaszewicza.Boski facet ...

Gość gość
beka z leminga :)

To musisz byc stara wyschnieta raszpla co poniekad tlumaczy fakt ze jedyny kontakt z przystojnymi mezczyznami masz poprzez telewizje

Gość gość
W kazdej brzydocie tkwi jakies piekno.

Gość gość
Stary, oblesny, prymitywny cham z ciebie. Przypieprzasz się do wszystkiego jak wszawa menda. Żałosny pajac

Kurwa cieciu wypierdalaj jak nie masz nic do piwiedzenia w temacie bo cie zmieszalem z gownem na jednym to na drugim tez moge. A to jest tylko niewielka czesc moich mozliwosci. Jak dalej bedziesz za mba lazil po tematach to ja sie wybiore do ciebie i dopadne w jakims zaluku i dopierdole dla dobra ludzkosci tak zebys mogl pisac jedynie nosem kiedy ci sie zrosnie

Gość gość
a ja dzis ogladalam serial ,,Życie Kamila Kuranta'' i widzialam tam mlodego Olafa Lubaszenke, jak mial 12 lat:) slodziak;)

Gość gość
mi sie nie podobaja

Gość gość
Szhare Kan ogląda tylko filmy z brzydkimi laskami, bo jest bardzo wyrozumiały i dobry hahahahahah

Gość gość
To by tłumaczyło dlaczego jesteś jebniety, w filmach dokumentalnych aparycja jest zbedna

Gość gość
oj przestancie sie już klocić to nie jest czas i miejsce na to

Jebal to cie maz twojej mamy w glowe po tym jak poczal cie sasiad ktory wpadl od nie pozyczyc 5 zl na jabola

Gość gość
a co sądzicie o Szymoni Bobrowskim?

Gość gość
Ja nic nie sadze

Gość gość
podoba sie on komuś z tego forum?