Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hanunia

Jaka butelka dla maluszka najlepsza?

Polecane posty

Gość Hanunia

Zaczęłam się rozglądać za rzeczami z wyprawki i potrzebuje informacji jaką butelkę warto kupić? Coś zaczęłam już szukać, że są jakieś antykolkowe, ze specjalnymi smoczkami czy z innymi gadżetami, a waszym zdaniem czym trzeba się kierować i na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jakie butelki wy polecacie z osobistego doświadczenia?

Gość kennyo
Rok temu o tej porze byłam zielona w tym temacie, a teraz mój synek lada dzień skończy rok :-) Jeśli chodzi o butelki, to stałam się ekspertem w tej dziedzinie, bo prawie od początku karmiłam mlekiem modyfikowanym. Synek miał straszne kolki przez pierwszych 5 miesięcy życia, przerobiłam wiele butelek, ale szczerze mówiąc, żadna nie pomogła w pełni pozbyć się tego problemu. Myślę, że istotne przy wyborze butelki, a właściwie smoczka do niej, jest obecność odpowietrznika - inaczej smoczek będzie się zasysał. U nas sprawdziły się smoczki o szerokiej szyjce. Używaliśmy produktów tommy tippee, Avent, Dyduś, Canpol i Dr Brown's - tych ostatnich butelek używam nadal, bo synek najbardziej lubić pić właśnie z nich. Butelki Canpola też są niezłe, ale właśnie trzeba uważać, jakie są smoczki - zdarzyło mi się przez nieuwagę kupić kilka bez tego zaworka i to była porażka.

Gość gość
Butelka Yoomi + podgrzewacz (w zestawie) Idealny duet. Butelka jest antykolkowa, natomiast dzięki podgrzewaczowi możesz mieć ciepłe mleko w minutę. Dostaniesz ją w sklepie internetowym http://gumowakaczuszka.pl Jestem bardzo zadowolona z zakupu.