Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moj mały problem

Polecane posty

Gość gość

Otoz ma 19 lat. Nie pochodze z bogatej rodziny wiec na wszystko musiałem zarobic sam. Wiec od 2 lat stawiam kase u bukmachera. Ostatnio poznalem pewna dziewczyne wiec pomyslałem ze obstawie pozyczone 100 zł w stsie i jak wygram to ja gdzies zabiore by to zapamientała bo od lipca jade do Anglii na dwa miesiace i zostawiam ja sama. Niestety mecz mi nie wszedł i straciłem pozyczone 100 zl. Co gorsza powiedziałem juz jej ze gdzies ja zabiore a teraz co zrobie bez kasy, auta, gdzie ja zabiore. Wiem ze dziewczyny nie da sie kupic ale zawsze jest łatwiej zblizyc sie do niej. Chce skonczyc z hazardem ale wiem ze nie znajde dla siebie pracy bo juz szukam kilka miesiecy. Pomozcie mi :)

Gość gość
dzieki za pomoc xd

Gość gość
No problem. Polecamy się na przyszłość.

Gość gość roksi
1.przestan grac i tracic kase 2.wez sie za siebie 3.znajdz prace lub wyjedz za granice i rozpocznij nowe zycie 4.uwierz w siebie i to ze jestes panem swojego losu 5.dawaj z siebie zawsze 100% w tym co robisz 6.powiedz dziewczynie co do niej czujesz i badz szczery, zabierz ja na spacer do parku lub na rower nad rzeke, na piknik lub poprostu badz z nia 7.chciec znaczy moc

Gość gość
Tylko tu jest problem ze tu pracy ni znajde a jak wyjade za granice na kilka miesiecy to boje sie ze ja strace. Na zaden daleki wyskok jej zabrac nie moge bo nawet nie mam prawka

Gość gość
Wystarczy ze zabierzesz ja na spacer do parku itp. Nie musicie od razu iść do restauracji i zajadac rarytasy! Weź ja chociażby na lody, wystarczy ci na taki wypad max 25 złotych.

Gość gość
No OK to zrobic moge tylko gorzej jest z tym wyjazdem piszemy ze soba dopiero 2 tygodnie a tu mam ja zastawic sama na 3 miesiace. Nie wiem czy to przetrwa

Gość anty 23
zapytaj FACETA23 LATA o radę,on też ostro nagina w te klocki...