Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość janek121212

Ona starsza.. Zerwać z nia?

Polecane posty

Gość janek121212

Witam. Jakieś dwa miesiące temu zacząłem spotykać się piękną oraz inteligentną dziewczyną. Na pierwszej randce gadaliśmy cały czas o pierdołach.. na drugiej tez itd. Każda kończyła się buziakiem w policzek na pozegnanie. Na trzeciej randce w końcu ją pocałowałem. Zawsze spotykałem się z dziewczynami z którymi od razu przystępowałem do pierwszej bazy. Ta jednak jakoś chyba mnie onieśmiela. Nie wiem czym. Czy tym , że jest troche starsza ode mnie czy tym , że rzeczywiście jest bardzo inteligentna. Troche to wszytsko mnie peszy. I jeszcze teraz dochodzi do tego , że dowiedziłem się , że ma bardzo bogatych rodziców a ja pochodzę z rodziny nie powiem , ze biednej bo tak nie jest , ale nie takiej na koncie ktorej jest min. 5 zer. Mniejsza o to... Spotykamy się o 2 miesiecy (tylko w jakiś knajpach) i ostatniio na weselu jej brata) a nie widzę między nami jakiegoś iskrzenia. Chciałbym , żeby z jej strony czasami wyszła jakaś inicjatywa. Bo teraz cały czas jest tak ,że ja dzwonie- gadamy dosłownie pare min i tyle. I to też nie codziennie.. Chciałem ją zaprosić ostatnio do siebie na obiad.. zgodzila sie a za chwile napisala , że raczej moze pojdziemy gdzies indziej. Coraz bardziej się zastanawiam , czy ma to sens.. Czy nie powiedziec narazie milo bylo. a z drugiej strony zalezy mi na niej.. bo wiem , ze moze jakbysmy przelamali jakąś barierę to może by coś z tego wyszło. Aczkolwiek jesteśmy totalnymi przeciwieństwami. Ona czyta fantastykę ( Wiedzmin) a ja jestem fanem Murakamiego. Ona się wspina a ja jestem totalnym leniem i wole spedzac np wakacje lezac na plazy. Co mam Zrobić ? Zerwać z nią.. Porozmawiać.. Czy ma to jakiś sens w ogole?!

Gość gość
Przeciwienstwa sie podobno przyciagaja:D..wyjdz z inicjatywa,zacznij ja adorowac tak,by czula,ze to nie kolezenstwo.Szepnij jej,ze...ja pragniesz.......widywac czesciej:)

Gość gość
Chciałbym ,żeby już było normalnie.. tzn. ze dzwonimy codziennie do siebie mowimy po prostu jak minal dzien itd. To narazie mi wystarczy.. Ale jak to zrobić .. jak mysle , ze jakbym ja sie nie odezwal to ona moze po paru dniach by sie nie odezwala.. przypuszczam , ze jeszcze wkurzona..

Gość gość
zasugeruj,zapytaj,czy cie lubi,a jesli tak,to powiedz,ze byloby milo tez,gdyby sie 1wsza odezwala os czasu do czasu:)chyba,ze nie czuje nic do ciebie i traktuje cie jak znajomego

Gość gość
moze jest niesmiala zacznij z nia rozmawiac o tym co czujesz .nikt nie czyta w myslach kawa na lawe i tyle.

Gość gość
Jeżeli jej powiem , że ją lubię.. nie zmieni chyba jej uczuc do mnie.. czy się mylę?