Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

majeczka75

Oszustka Adipex Blansko

Polecane posty

Witam.Poszukuje w necie osob oszukanych przez Kamile Skrobak.Zamierzam zglosic sprawe na policje .Nie potrzebuje niczyich danych osobowych tylko informacji czy jest wiecej takich osob jak ja.Serdecznie pozdrawiam.

Gość kannzas1
Witam, prawdopodobnie i ja zostałam oszukana. Zapłaciłam 17.06, a do dnia dzisiejszego przesyłki nie otrzymałam. Email jest już nieaktywny, a tel podany w ogłoszeniu oczywiście niedostępny. Jestem skłonna do pomocy w razie czego. Pozdrawiam

Gość gość
na ile was skubnęła?

Gość kannzas1
230 pln, a Ciebie?

Gość gość
Czy to wazne na ile "skubnela"?Wydaje mi sie,ze kazda kwota jest wazna-jesli zostaje sie oszukanym.Te tabletki nie sa tanie-dla wielu osob trudno taka kwote wyrzucic w bloto wlasnie przez takie ...Ale widze ,ze chyba tylko dwie osoby (razem ze mna) zostaly oszukane.Zaczynam tracic wiare ,ze ktokolwiek jeszcze sie odezwie-chyba ze strachu przed ukaraniem :(

Gość gość
sorry, ale takie rzeczy kupuje sie tylko z opcja za pobraniem i sprawdzeniem zawartosci.

Gość gość
W pewnych sytuacjach nie istnieje opcja "za pobraniem"-pani/panie "geniuszu"-lepiej sie nie wypowiadac kiedy nie zna sie sprawy.

Gość gość
akurat znam sprawe, bo sama posiadam zolte jajeczka:D

Gość gość
i dobrze że was oszukała, głupie debilki kupily lek na odchudzanie, który jest niebezpieczny, nie slyszalyscie o tej dziewczynie, ktora umarla po tabletkach na odchudzanie, fat burning czy jakos tak. Po prostu MNIEJ ZRYJCIE to schudniecie, a nie kupowac gowna za 200zl.. i dobrze że was oszukala, glupich mi nie szkoda

Gość gość
Ja jutro zgłaszam sprawę policji. Udało mi sie namierzyć prawdziwe dane osobowe oszustki. Zobaczymy co z tego wyniknie.

Gość gość
A Ty "panie dobra rada" zajmij się lepiej polityką, bo to dziedzina idealna dla Ciebie i takich jak Ty - zadufanych w sobie egoistów pilnujących wyłącznie własnego nosa!!!

Gość gość
Kamila Obstarczyk - bynajmniej sie za taka podaje... oszukala mnie na 300 zl, posluguje sie numerem konta 02 1060 0076 0000 3400 0277 0115, proponuje rowniez western union. Po numerze konta zamierzam zlapac te Pania osobiscie, jak ktos mial problem rowniez z ta pania rosze o kontakt. Postaram sie odzyskac rowniez wasze pieniazki.