Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

sex problem

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Witam. Chcia艂bym si臋 poradzi膰 bo powoli zaczynam traci膰 wiar臋 w to 偶e wszystko jest ze mn膮 ok. Od ok 3 msc spotykam si臋 z dziewczyn膮, uk艂ada nam si臋 bardzo dobrze. Zdecydowali艣my si臋 na wsp贸艂偶ycie.. I jest problem pr贸bowali艣my ju偶 4 raz a ja za ka偶dym razem mam przedwczesny... Nie wiem co ze mn膮... chyba za bardzo chc臋... Dodam 偶e to nie jest moja pierwsza dziewczyna i nie mia艂em wcze艣niej takich problem贸w. Dorad藕cie co艣. Ona jest kochana , wyrozumia艂a .. ale mam ju偶 do艣膰... co mam robi膰?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Zgwa艂c ja z kretesem ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰 roksi
nie tylko ty masz ten problem otoz dzis wiekszosc mezczyzn boryka sie z przedwczesnym wytryskiem. co mozesz zrobic? niewiele. mowia ze mozna przytrzymywac kiedy czujesz ze juz bardzo ci sie chce albo przestac na chwile i znowu zaczac ale to raczej nie pomoze obawiam sie ze musisz nauczyc sie z tym zyc albo to kontrolowac piesc ja wiecej bo kobietom potrzeba wiecej czasu zeby sie rozkrecic i nie skupiaj sie na sobie tylko na niej - powodzenia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mpze poprostu moales takie braki ze teraz wlozysz i sie spuszczasz od razu bo tak tego potrzrbowales

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Pr贸bowa艂em przerywa膰 ale nie wiele mi to pomog艂o. Mo偶e seksuolog pomo偶e? Czuje si臋 jak impotent....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
sex przedslubny zawsze sprowadza cierpienie

Udost臋pnij ten post