Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kokodako

temat dla teściowych

Polecane posty

Gość kokodako

Mam pytanie do teściowych- czy lubicie swojego zięcia/ swoją synową, jeśli tak/nie to dlaczego? nie wiem dlaczego pytam, wcześniej przeczytałam temat o narzekających synowych na wredne teściowe, więc chciałabym poznać opinię drugiej strony, jak to jest z wami? Wkurzają was wybrankowie/wybranki dzieci czy może lubicie??? :)

Gość gość
Ja bym chciala polubic swoja synowa,ale poprostu sie nie da.Jest przemadrzala,wszystko wie i robi najlepiej.Nie wtracam sie do nich,ale jak patrze na ich zachowanie to plakac sie chce,ze oboje z synem sa tak glupi.Ale z czasem zauwaza ,ze zrobili wiele nieodwracalnych bledow.Sa juz po trzydziestce.

Gość kokodako
ale widzisz, mimo iż twoja opinia na temat synowej jest negatywna, to nie brzmisz przy tym jak zakochana w swoim synie zaślepiona matka, bo mówisz, że oboje są głupi, więc podejrzewam, że twoja opinia jest poparta jakimiś konkretnymi zachowaniami, które cię rażą a nie tylko własnymi "widzimisie" :)

Gość gość
najwyraźniej teściowe już śpią...

Gość gość
ja bardzo lubię moja przyszłą synową, bo to młoda rozsądną kobieta i bardzo dobrze wpływa na syna. kibicuję im i innej nie chcę. to jakby spełnienie marzeń o córce, której nie mam.

Gość gość
nie lubie i nie bede lubila tej zarozumialej egoistki.Myslala,ze bedzie stawiac mi warunki bo jak nie to nie bedzie kontaktow.No i nie ma tych kontaktow,a ja mam spokojne zycie.