Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Siedzę sama i piję piwa przy kompie

Polecane posty

Gość gość

Faceta brak , jedynie praca satysfakcjonująca, przyjaciółki były fałszywe więc się rozstałyśmy, Co tu robić w weekend.

Gość gość
taaa, przyjaciółki fałszywe, każda dziwaczka tak mówi.

Gość gość
gość dziś sama jesteś dziwaczka , dla mnie jak ktoś kłamie to jest fałszywy. A Ty myśl co chcesz.

Gość gość
pijaczka dziwaczka

Gość gość
nie masz faceta, przyjaciółek i myślisz, że to Ty jesteś szczera i dobra, a inni fałszywi, przyziemni i obłudni. nie zasługiwałaś widać na przyjaciółki i na partnera i masz na co zasługujesz, wieczór z piwem. haha później kolejny wieczór i kolejny taki sam :D

Gość gość
ale tutaj gimbaza albo patologia siedzi. Nie zasługiwałam na przyjaciółkę i faceta. Bo faceta trzeba mieć zaraz jednego po drugim i trzeba mieć ogrom przyjaciół , jak ktoś kłamie i kombinuje to się z takim kimś nie zadaję proste. Widocznie siedzą tutaj same obłudne babska i im to przeszkadza. Mam znajomych i nie muszę siedzieć przy kompie a tym bardziej przy piwie. Same abstynentki się odezwały.

Gość emeer dżensieksitonli
prawdziwa, pozbawiona zawiści i fałszywości przyjaźn damsko-damska zdarza się bardzo rzadko, wiec wcale sie nie dziwie że odpuliłaś te swoje "przyjaciółki". to niestety straszne, ale i prawdziwe- kobiety częściej bardziej się nienawidzą niż lubią a mimo wszystko utrzymują, że są BFF...

Gość gość
tez bym sie napila, ale w pracy jestem. kolezanki olej, beda nowe :)

Gość gość
ale patologia, masakra

Gość gość
jak przyjaciółki mogą być fałszywe nie rozumiem, dlatego obwiniam Ciebie, że ty normalne ich cechy wzięłaś za jakąś obłudę, zresztą wszystkie jak jeden okazały się fałszywe?, to nie dziw, że skoro dla Ciebie są fałszywe co do jednej, to domyślam się, ze raczej w Tobie tkwi przyczyna.

Gość gość
a ja sobie sam siedze w paryzu i pije wino tez mi ciezko

Gość gość
Tak , przyczyna tego ,że mnie okłamują tkwi we mnie . W jaki sposób na nich wpływam ,że one biedne muszą kłamać, wytłumacz mi to bo nie rozumiem. Ja nie mam problemu z mówieniem prawdy i tyle. Poza tym nie wszystkie tylko raptem 2 ,nie przesadzaj. Może zbyt łatwo je przyjaciółkami nazwałam ?

Gość Niepijący
Też siedzę sam tylko bez piwa.

Gość gość
ja pier...ą same alkoholiczki, zły humor mają to otwierają butelkę i do tego słodycze.

Gość gość
a masz włączoną jakąś muzykę przynajmniej?

Gość gość
mam :)

Gość Niepijący
A czego słuchasz ? :)

Gość kokodako
następnym razem możemy upić się razem przez kafe, bo dziś już niestety skończyło mi się piwo :P ja mam trzy najbiższe memu sercu dziewczyny, jedna niestety siedzi w anglii, a dwie studiują w gdyni, także nie mogę się doczekać już końca semstru żeby je zobaczyć. w końcu się odstresuję, bo w moim mieście to mam koleżanki, ale one tylko bez przerwy wszystkich i siebie nawzajem obgadują i nienawidzą, więc sądzę, że jak mnie z nimi nie ma to też mnie jadą :P

Gość aduś
kurczę, ja też piję....nieszczęśliwa miłość... ;(