Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wypalona namiętność dwa lata po ślubie??

Polecane posty

Gość gość

Jestem 2 lata po ślubie, mam małego dzieciaczka ogólnie w związku 5 lat ale nie jest tak jak kiedyś ....... nie ma tego trzymania się za ręce, skradzionych pocałunków namiętności i spontaniczności w łóżku , uniesień.... po prostu rutyna. Pomimo że ja kocham męża a on mnie nie potrafię odtworzyć tamtych chwil, czy to już koniec naszego związku ? co zrobić żeby znów było jak dawniej

Gość LarsUlrich
Absolutnie nie koniec, kochasz go, a on ciebie, zakochanie może przeminąć a miłosć nie. A gadałaś z nim?

Gość gość
tak mówił ze będzie starać się żeby to wróciła i ja tez ale kilka dni jest perfekcyjnie a za chwile znów to samo... ja mu się podobam bardzo ale mam wrażenie ze on przestaje mnie kręcić

Gość szeregowy czereśniak
boję się że mnie też to może spotkać. Narazie jest dobrze, ale kto wie jak długo? Zaledwie 25 lat po ślubie

Gość gość
ale u nas nie minęło 25 lat tylko 2 lata a co będzię dalej?nie wiem co już mam robić czy wszystko naprawić czy dać się na spokój

wiesz co. Jesteś w najgorszym okresie. Tak do ośmiu lat, to okres wojen, buntu i w końcu samemu się nie wie czego się chce. Najlepszym wyjściem, są takie nieplanowane wypady gdzieś w teren. Gril nad wodą, czy gdzieś jechać, pozwiedzać. Nam pomagało. I nadal pomaga.

Gość gość
"Zaledwie 25 lat po ślubie "

Gość gość
to ja z 9.06 ;) "Zaledwie 25 lat po ślubie " moje marzenie ;););) wiem że n pewno nie jest lekko ale.. pozdrawiam

Gość gość
tych wypadów nad wodę czy grilla jest mało bo on ciągle pracuje a gdy ma czas woli odpocząć niż sie zając mną....rozumiem to ale ile można , wiem ze po ślubie narobiło sie obowiązków i w ogóle ale ja nie chce tej rutyny każdy dzień jest taki sam ....on nie zauważa problemu

Gość gość
nie jest lekkie małżeństwo.... najpiękniejsze było narzeczeństwo

no tak wyszło