Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy istnieją w ogóle jacyś porządni wolni mężczyzni ok 40 tki?

Polecane posty

Gość gość

Czy rzeczywiście już takich nie ma ?

Gość gość
Chyba rację miała czterdziecha z wątku facet po 40 tce towar deficytowy, że nie ma w tym przedziale wiekowym już zadnych normalnych mężczyzn.Tylko albo zboczki albo roochacze, albo alkocholicy :( Wszyscy logiczni dawno w związkach .

...Chyba rację miała czterdziecha z wątku facet po 40 tce towar deficytowy... Nie ma. I sama doskonale o tym wie :P . & ...nie ma w tym przedziale wiekowym już zadnych normalnych mężczyzn... Co to znaczy wg Ciebie normalny? Za tzw. zupełnie "normalnego" , nigdy nie uważałem się sam, ani nigdy nie myśleli tak o mnie znajomi :D . & ...Tylko albo zboczki... Z powodu zwyczajów monogamicznych, można mnie w dzisiejszych czasach, uważać za seksualną anomalię :( . & ...roochacze... Seks jest przyjemny :D i daje mnóstwo energii życiowej :) . Wiele przypadkowych kontaktów seksualnych, daje wiele chorób i kłopotów ze zdesperowanymi, albo upośledzonymi umysłowo kobietami. Niestety głównie na takie "chore antylopy pozostawione przez stado" :( może liczyć chętny na szybki, przypadkowy seks. Osobiście nie lubię chodzić do lekarza, a kłopotów mam wystarczającą ilość, bez działań jakiś wariatek :( . Dlatego nie mam ochoty na ich szukanie :P . & ...alkocholicy... Łykam czasami tabletki przeciwbólowe, na uszkodzony w wypadku kręgosłup i jakoś bez alkoholu się obchodzę. Minie jeszcze nieco czasu, zanim kręgosłup wróci do normalnego stanu, ale marzę o tym z tysiąca innych powodów :) , niż możliwość spożywania ogromnych ilości alkoholu :P... & ...Wszyscy logiczni dawno w związkach ... Dość logiczny akurat jestem :) , a w związku nie jestem, więc Twoja teza UPADŁA :P :P :P .