Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

krwawienie bardzo duze po stosunku

Polecane posty

Gość gość

witam, ostatnio czyli przedwczoraj po dosc dlugiej przerwie odbylam stosunek.... i chyba sie obtarlam... mialam wrazenie ze mam podrazniona pochwe, zreszta na drugi dzien papier toaletowy lekko zabarwiony czerwono. Ale to nie przeszlo, bylo coraz gorzej. Dzis rano sie budze i widze ze krwawienie jest coraz intensywniejsze i przypomina okres. Musialam zalozyc podpaske. Nie jest to okres, bo mialam go dwa tygodnie temu, a ja mam okres bardzo rzadko, co poltora miesiaca i nigdy nie przyspiesza. Zreszta nie mam zadnych boli okresowych. Czy powinnam isc do lekarza? Dodam ze niedawno robilam cytologie no i chodze regularnie do ginekologa i nie bylo nic podejrzanego, poza mala nadzerka, ktora mam od zawsze. czy jest sie czym martwic? jakby to bylo obarcie to juz by sie leczylo a nie wzbieralo na intensywnosci...

Gość Klauuu
a boli Cie? ja też miałam kilkakrotnie bo intensywnym stosunku krwawienia ale szybko przechodziły no i rzeczywiscie były przez podrażnienia....

Gość gość
boli wejscie do pochwy, tak jak wlasnie podraznione. Dzis ani jutro na pewno nie moglabym upr seksu. ale to krwawienie jest chyba z glebszej czesci i sie nasila. Troche sie boje.