Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paulaa00000

brązowa wydzielina co 2 tygodnie

Polecane posty

Gość paulaa00000

Witam mam okres nieregularny, co 30-40 dni. ostatni okres miałam 1 dnia normalny, kolejnego skąpy trwał 2 dni ( normalny trwa u mnie 3-4) Przed i po nim miałam brązowe wydzielony, i częste mdłości. 2 tygodnie później zrobiłam test ciążowy - wynik negatywny. Powinien mi się zbliżać okres ( niestety ostatniej miesiączki nie zapisałam) zamiast tego mam 3 dzień brązowej wydzieliny. Od miesiąca musze dodać że częściej mam potrzebę siku oraz paląc papierosy zaczęły mi przeszkadzać, robi mi się niedobrze. Co oznacza ta wydzielina brązowa? Daty ostatnio zanotowanych misiaczek ; 3 styczeń, 14 luty luty, 25 marzec 15 kwiecień i ostatnia skąpanej niezapisana. Dodam że na początku marca byłam u ginekologa - cytologia ok. miałam infekcje grzybicza.. Czy mimo negatywnego wyniku testu ciążowego ( robiony o godzinie 22) mogę być w ciąży? co oznacza brązowa wydzielina?

Gość gość
Zależy po jakim czasie od współżycia zrobiłaś test. Może to ciąża a może zaburzenia hormonalne.

Gość paulaa00000
Współżycie z nazyczonym minimum 1 w tygodniu, wcześniej stosunek był przerywany od pół roku nie zabezpieczamy sie. przed ostatnim okresem częściej wiec nie wiem kiedy... Od ostatniego współżycia do testu minęło może 3 dni