Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

lot ryanairem a nocnik

Polecane posty

Gość gość

Witajcie, wiem, że lecąc ryanairem mogę zabrać dla dziecka które ma do 23 mcy dwie rzeczy oprócz bagażu, np. wózek i łóżeczko turystyczne. Problem w tym że bierzemy jedynie wózek i chcemy wziąć nocnik, a nie chcemy sobie zawalać nocnikiem bagażu ani podręcznego, ani torby do luku. Czy mogę zabrać w takim razie wózek i nocnik?

Gość gość
ja bym zadzwoniła do przewoźnika, myślę że nie będzie problemu ale ja bym zadzwoniła.

Gość gość
właśnie wyczytałam, że może to być tylko: wózek, łóżeczko turystyczne lub podstawka/fotelik samochodowy... Nic o nocniku nie ma... Tutaj wygrzebałam tylko stary temat o LOT żeby sobie kobieta na głowę nocnik założyła :]

Gość gość
nocnik??? p******* cie :) :)

Gość gość
Nie no latam z dzieckiem od 6 lat i takich dziwactw nie słyszałam jak żyję. Nigdy nie widziałam żeby ktoś nocnik ze sobą do samolotu nosił. No luuuudzie....tam jest toaleta :/

Gość gość
tam tak, ale już tam gdzie będziemy mieszkać nie ma... Po za tym dziecko jeszcze nie korzysta z toalety bo ma 1,5 roku.

Gość gość
23 m-ce to raczej 2 lata

Gość gość
gościu z 21:57 ryanair ma 3 rodzaje biletów i akurat bilet do 23 mcy włącznie jest wykupiony na moje dziecko, na ten bilet nie możesz zabrać podręcznego, tylko ten wózek do luku...

Gość gość
Oj, a nie możesz kupić nocnika na miejscu, to nie majątek. No chyba, że chodzi o siusianie w samolocie. Jeżeli tak, to i tak nie ominie cię telefon do przewoźnika. Jak sprawdzisz, to proszę napisz, bo mam młodsze dziecko, ale pewnie niedługo sama będę się zastanawiać ;)

Gość gość
to sobie nocnik kupisz na miejscu albo poprostu wysadzisz na trawke. jak to nie bedzie toalety tam gdzie lecisz? to gdzie wy jedziecie? do dzungli?

Gość gość
ale w samolocie jest jest kibelek wiec chyba nie chodzi o siusianie w samolocie

Gość gość
lecimy na tydzień, a nie będę miała jak zakupić w pierwszych kilku dniach... Ale widzę, że póki co nikt nie ma pojęcia ani wiedzy jeśli chodzi o moje pytanie, tak więc tłumaczyć się nie będę, i poczekam na konkretną odpowiedź.

Gość gość
dpytaj po prostu i tyel, bo chyba niewiele osób ma doswiadczenie, by na 100% dać c***ewna odpowiedź. Jedyne co wiem, to moi znajomi wybierając się w podróż z dzieckiem zamiast nocnika zamierzali brać toaletę turystyczną - http://www.toyka.pl ale nie wiem w końcu czy wzięli czy nie. Wg mnie to też jakieś rozwiązanie.

Gość gość
Ale po co brać nocnik?