Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maaarcina

pytanie kobiety 30 plus

Polecane posty

Gość maaarcina

Jestem młodym, wysportowanym, pełnym wigoru i zapału chłopakiem z Warszawy. Od pewnego czasu bardzo zaczęły pociągać mnie kobiety w kwiecie wieku.Niesamowicie mocno zapragnąłem poznać *****ardziej i sprawiać im przyjemność( w każdej postaci, nie myślę tu tylko o zbliżeniach )Przeglądałem fora, zawierałem nowe znajomości, jednak wszystko to nic nie dało. W internecie jest pełno stron typu sponsorki, na których ogłaszają się kobiety. Nie chodzi mi o sam fakt sponsorowania, ale tego, że kobiety 30+ mają swoje potrzeby, fantazje i są chętne do ich realizacji. Czy to prawda? Na forach tego typu pełno jest napaleńców, którzy pragną zabawić się przez jedną noc i "zaliczyć" kolejną panienkę. Może przez to kobiety nie chcą się dzielić swoimi potrzebami ze światem. Do sedna - szukam kobiety, z którą mógłbym porozmawiać o tych aspektach, dowiedzieć się czegoś, a może i czegoś nauczyć. Nie wykluczam ewentualnych spotkań, jednak zaznaczam, że nie myślę o spotkaniach jednorazowych. Poważne panie proszę o kontakt marcin.a.20@wp.pl Pozdrawiam.

Gość gość
Zanim napiszę na pocztę, ile masz lat?

Gość maaarcina
22 ;)

Gość sabina7514
mam tu temat z fotką: "lubię pokazywać" napisz co o tym myślisz

Gość maaarcina
droga Sabino, napisz na maila, z chęcią Ci odpowiem ;)

Gość maaarcina
naprawdę żadna kobieta nie ma tu nic do powiedzenia ?

Gość gość
Marcin - ja np. jestem 33 latką z dużymi potrzebami - no ale od tego mam partnera żeby je zaspokajał. Nie jest to naturalne żeby kobieta po 30te świadoma swoich potrzeb latała po internecie w poszukiwaniu młodego kochanka jak jakaś nastolatka. Owszem bywają pewnie i takie przypadki ale nie tyle, ile myślisz. Zresztą jeszcze jak byłam singileką przed 30tką to takich młodych napalonych chłopaków próbowało się do mnie dostać wielu - poprzez portal randkowy. Większosc myślała że ma dla mnie super ofertę :D tymczasem w nosie mam uczenie gówniarza seksu - wole dojrzałego świadomego mężczyznę.

Gość maaarcina
wreszcie normalna odpowiedź ! dzięki :)

Gość maaarcina
jeszcze ktoś ?