Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

smerfetka 1990

Do jakich prac ja się nadaje i do jakich nie nadaje

Polecane posty

Nadaje się do takich prac jak: 1. Aktorka 2. Reżyserka 3. Piosenkarka 4. Dziennikarka 5. Pracownik Biurowy w dziale obsługi (urząd) 5. Nauczycielka 6. Scenarzystka 7. Fotografka 8. Pracownik biurowy w dziale dla kreatywnych w agencji reklamowej Nie nadaje się do takich prac jak: 1. Sprzedawca w sklepie spożywczym 2. Sprzedawca w sklepie odzieżowym 3. Mechanik 4. Pracownik produkcji (obojętnie w jakiej dziedzinie) 5. W gastronomii 6. Wszystkie prace fizyczne Do jakich szkół się nadaje: JEŚLI CHODZI O SZKOŁY WYŻSZE 1. Dziennikarstwo i komunikacja społeczna 2. Aktorstwo 3. Reżyseria 4. Administracja 5. Pedagogika 6. Resocjalizacja 7. Praca socjalna 8. Politologia 9. Być może prawo 10. Psychologia 11. Teologia, Historia, Wiedza o społeczeństwie 12. Kulturoznawstwo 13. Grafika komputerowa Do jakich się nie nadaje: 1. Medycyna 2. Farmacja 3. Weterynaria 4. Stomatologia 5. Kierunki inżynierskie-techniczne 6. Matematyka, Fizyka, Chemia, informatyka też nie

Ironią losu jest to że skończyłam szkołę o profilu technik organizacji usług gastronomicznych, gdybym mogła cofnąć czas to wybrałabym szkołę o profilu technik administracji. Przynajmniej byłaby jakaś podkładka do pracy w biurze. Niestety, nie uczyłam się tych przedmiotów zawodowych i nie zdałam egzaminu zawodowego. Drugą ironią losu jest to by mieć zaświadczenie dla pracodawcy poszłam do szkoły policealnej o profilu technik rachunkowości, jednak stwierdzam że nie nadawałabym się do pracy w księgowości, do administracji tak ale do księgowości nie. Dlatego nie wiem czy w poniedziałek przystępować do tego egzaminu zawodowego czy też nie? Pójdę w ślepo :D chyba.

Tak stwierdziłam dzisiaj że warto jest wybaczać, w końcu człowiek ma tylko jedno życie (chociaż mimo tego że jestem katoliczką wierzę w jakąś prawdę o reinkarnacji :D ). Grunt to spokój, brak nerwów i staranie się oto by w życiu osiągnąć sukces zawodowy. Rodzinnego sukcesu nie chce, jestem typem samotnika.