Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak odzyskać dług?

Polecane posty

Gość gość

witam mam problem który dotknął już zapewne wielu -niestety zaufałem partnerowi w biznesie(a przyjacielowi w życiu) i nie mogę uzyskac od niego zapłaty za wykonaną usługę. słyszałem, że są firmy,które się tym zajmują ale wolałbym kogoś kto już został wcześniej wypróbowany, spotkaliście się z takim problemem?

Gość gość
lepiej zatrudnić firmę niż samemu się tym zajmować bo firma zna sposoby prawne na odpowiednie działanie , no tylko dobrze wybrać kogoś sprawdzonego bo w internecie jest dużo takich ofert

Gość gość
poszukaj wśród płatnych zbójów, znajdziesz wiele intratnych propozycji :P Pozdrawiam.

Gość gość
głupio zrobiłeś bo w biznesie nie ma przyjaciół, jedyne co ci moge poradzić to iść do specjalistów którzy pomogą ci odzyskać kase na własną ręke nic nie zdziałasz

Gość gość
ja poszedłem do specjalistów i nie żałuję, w prolege najpierw popatrzyli w dokumenty powiedzieli czy coś da się zrobić a potem zaczęli działać. zapłaciłem im dopiero jak dług odzyskałem- taką mają praktykę dużo ci są winni?

Gość gość
no sporo niestety, na tyle sporo ze utrudnia mi to zdolność finansową. prolege mówisz? nie slyszałem, ale sprawdze - wszystko sprawdze, bylebym dostał swoją kasę z powrotem...

Gość gość
hehe desperat ale pewnie na Twoim miejscu też bym był, idź i powiedz czy ci pomogli

Gość gość
Wynajmij ruskiego z AK 47.

Gość gość
dzięki za rady z niektórych napewno skorzystam z niektórych bałby się sorry ;D

Gość gość
Nie wiem o jaką kwotę chodzi,ale myślę,że powinnaś założyć sprawę w sądzie i rozejrzeć się za skutecznym komornikiem. Ja byłam kiedyś w podobnej sytuacji i zgłosiłam się do poleconej przez koleżankę kancelarii http://komorniksadowygdansk.com.pl/ w niedługim czasie dług został odzyskany.

Gość gość
najlepiej to wejsc na droga sadowa. Pozniej wybierasz komornika (polecam komornika w tarnowie http://www.tarnow-komornik.pl/ - skuteczny), ktory odbierze twoj dlug. To jest jedyny legalny sposob i uwazam ze jest najlepszy

Gość oreos
poczekaj, zacznij od wezwania do zapłaty. czasami takie pismo wystarcza. możesz napisać je samodzielnie, a jeśli nie, to w intern ecie jest mnóstwo wzorów, np http://cenabiznesu.pl/-wezwanie-do-zaplaty-wzor-z-omowieniem wgl na poradniku wfirma czy na ceniebiznesu jest tego duzo to sobie wejdz i obczaj