Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość Małgosia

Co mam robić,jak postąpić?

Polecane posty

Gość gość Małgosia

W zeszłym roku prześladowana przez psychopatycznego sąsiada-menela - z braku pomocy od policji udałam się do prokuratury,pan prokurator mile obiecał pomoc,wyszłam i nic,za kilka dni spotkałam go w sklepie,gdy przeszedł obok uśmiechnął się tak cudownie,że aż mnie dreszcze przeszły(pomyslałam wtedy - zbieg okolicznośc***ewnie ten uśmiech dla kogoś innego)za kilka dni znów go spotkałam i znów ten powalający uśmiech,no niestety do śmiałych nie nalężę,kilka dni później o późnych porach nocnych ktoś kilka razy dzwoniłi celowo mówił bełkotliwie(mam numer komórkowy,bo mi się wyświetlił,ale nie wiem jak sprawdzić czy to on?Od tej pory chodzę jak w amoku,ciągle o nim myślę,mam soje lata(zresztą on też)jestem z mężem w nieformalnej separacji,o nim nie wiem nic,czy jest żonaty?(dla mnie to barjera nie do przebycia,nigdy nie odebrałabym innej kobiecie mężczyzny:( - niedawno musiałam udać sie jako świadek na policję i tam dzielnicowy zadawał dziwne pytania nie dotyczące sprawy,pytał jakie stosunki panują pomiędzy mną a moim mężem,czy mam zamiar się rozwieść,czy nas jeszcze coś łączy?I teraz nie wiem czy to dla tego prokuratora te nowiny,czy znów sobie coś wyobraziłam,matko cudna na stare lata się zakochałam,co mam robić?Poradźcie jak dać mu znak,że jestem nim zaiteresowana i się nie wygłupić?

Gość gość
żenujące prowo 1/10 :( wysil sie bardziej idiotko

Gość gość
Ty powyżej tempa idiotko spadaj na drzewo,u ciebie pewnie wszystko to prowokacja-omamy pijackie cie męczą idź do psychiatry,póki jeszcze jest szansa na głosy ,które prowokacyjnie szepszą ci to tego durnego łba:p