Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezadowolonamezatka

nie jestem zadowolona z mojego malzenstwa

Polecane posty

Gość niezadowolonamezatka

W tym roku minie 3 lata od slubu, mamy jedno dziecko, a ja jestem w kolejnej ciazy. Wszystko mnie drazni u meza, a ja draznie jego. Mam zerowa ochote na seks, jak sie widzimy to tylko wytykamy sobie to co nam sie nie podoba. Maz mnie juz nie pociaga. Wczesniej myslelismy o drugim dziecku, ale chyba nie bylismy na to gotowi tak od razu, tzn maz sie cieszy, a ja roznie. Stalam sie b wybuchowa, wszystko mnie drazni, nawet klne przy mezu, bo nie moge opanowac emocji. Wydaje mi sie , ze wszystko jest na mojej glowie. Jestem zalamana, nie widza zadnej przyszlosci przed nami, maz sie nie zmieni, a ja raczej nie bede go umialam pokochac takiego jakim jest.... nie wiem co robic:-(

Gość gość
no dobra a po ch*j za niego wyszłaś?

Gość gość
No wlasnie nie wiem po co

Gość gość
Macie mozedla mnie jakies rady.?

Gość gość
Wiesz autorko, czytam to i tak jakbym to ja opisywała swoje życie....

Gość gość
I jak z tego wybrnac. Udalo sie ktorejs z was?

Gość gość
Źle się dobraliście! To jest zły związek beznadziejny i bez przyszłości żadnej!

Gość gość
a jakie rady chcesz usłyszeć?

Gość gość
przeciez to co sie teraz z Toba dzieje, to wina hormonow.Nie jestes soba

Gość gość
Nie wiem czy tylko to wina hormonow, jeszcze przed ciaza mnie draznil, ale teraz to juz masakra ... i jeszcze ciagle chodze zmeczona, dzis posprzatalam kuchnie, dokladnie szafki, podloga, zajelo mi to ok dwie i pol godz i teraz nie mam sily sie podniesc z wyra, a to dopiero 8 tydzien... czy to normalne?

Gość gość
Mam identycznie z wyjątkiem tego ze nie jestem w ciąży i mamy jedną córkę. Nie mam ochoty na rozmowę z mężem, zreszta nie mamy o czym gadać. Seks od 9 mcy nie istnieje, nic, zero. Jak tylko wraca do domu to jestem zła bo mi lepiej bez niego. 3 dni temu mieliśmy rocznicę ślubu - 7 lat nawet nie miałam ochoty nigdzie wychodzić z nim bo wiem ze nie mielibyśmy o czym rozmawiać. Zwyczajnie jest nudno. Ktoś zapyta po co był nam ślub? Żebym to ja wiedziała że tak będzie, teraz to i ja taka mądra.

Gość gość
nie ty jedna tak wdepnęłaś ja tęż i moje koleżanki mnie trzyma mają tek, mam 1 dziecko i śpimy w osobnych sypialniach.. wiem,że się rozstaniemy, nie mamy wspólnych tematów, wsparcia sama jadę z dzieckiem na wakacje, mam swój samochód..sama do przedszkola, szkoły, w domu..on ma w d***e... i tak żyje wielu moich sąsiadów rodzina nie odwiedza, znajomi, nie, bo nie będę udawać,że się skończył ten durny związek a jak przestrzegam głupie cizie przed kościelnym ślubem, to mnie pobić chcą

Gość gość
dokładnie

Gość gość
Ooo zapomniałam dodać o oddzielnym spania, my też śpimy oddzielnie. Odzwyczailam się od spania z nim. Juz mnie drażni

Gość gość
współczuję...to przykre co piszecie...ale jak to się stało, była jakaś przyczyna? czy o prostu z czasem się okazało, ze do siebie nie pasujecie?

Gość gość
u nas, się okazało,że facet tylko żąda jedzenia, sprzątania i sexu zero kultury...nigdzie nie wychodzimy, nie wyjezdżamy on ma swoje ulubione mecze i piwko a ja to do prania, do garów

Gość gość
Tu nie ma czego współczuć. Ja jestem dość twarda i stanowcza osoba umiem powiedzieć nie. Nigdy nie byłam kucharka, sprzątaczka itp. Wiec u nas to nie to. Po prostu coś się skończyło, przestał mnie pociągach fizycznie, zaczęłam odmawiać seksu. Zauważyłam że lepiej mi jak nie ma go popołudniu w domu, że czuje się super jak musi wyjechać na 2 dni. To narastalo stopniowo.

Gość gość
tak to jest jak się wychodzi za mąż bo się wpadło :O

Gość gość
czyli koniec miłości ,nie ma co tego ciągnąć

Gość gość
Ja tam nie wpadłam wręcz przeciwnie staraliśmy się o dziecko 3 lata. Wiec teorie kompletnie nie trafione.

Gość gość
A tak na marginesie są różne powody dla których się to ciągnie. Główny powód to kasa :)

Gość gość
racja ja też siedzę dla kasy, bo co mam dom oddać jakiejś wywłoce? więc siedzę ale osobno...i w razie czego . to się wykłócę

Gość gość
autorka ma już 1 dziecko, 2 w drodze. 3 lata po ślubie - na bank wpadła.

Gość gość
od tak przestał cię pociągać, nagle z dnia na dzień?

Gość gość
Jestem w podobnej sytuacji. Jestesmy razem 5 lat, mamy 1,5 roczne dziecko bardzo go kochamy, ale między nami już nic nie ma. Śpimy razem ale seksu nie ma odkąd dowiedzielismy sie o ciąży czyli ponad 2 lata.

Gość gość
Pisałam ze trochę to trwało i się nawarstwialo. Nie przestał mnie pociągac z dnia na dzień.

Gość gość
no niestety proza życia was dopadła księżniczki :O trzeba było dbać o związek a nie czekać na księcia z bajki :(

Gość gość
ale jak się nawarstwiało? musi byc jakaś przyczyna, że tak się zaczęło dziać?

Gość gość
jak można tak po prostu przestać kochać męża? z jakich powodów za nich wyszłyście? dla kasy? a potem pojawiły się dzieci i stały się centrum wszechświata durnych mamusiek :O

Gość gość
A kto powiedział że chccialysmy dbać o związek? Dlaczego księżniczki? Po prostu z czasem wychodzi ze nic oprócz kasy i dziecka nas nie łączy.chemii nie da się nauczyć, to jest albo tego nie ma.