Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pociąga mnie Korwin

Polecane posty

Gość gość

jak na swoj wiek naprawde daje rade,jest przystojny i bardzo mądry :classic_cool:

Gość gość
Pociaga cie za co?1 Przecież to obleśny typ, do tego ta jego sepleniąca mowa której w ogóle nie rozumiem jak bełgoce szybko.Widać jak facet się pluje, Fuj!

Gość gość
to nie on jest bardzo mądry tylko ty bardzo głupia, dlatego byle d**ek wydaje ci się mądry... zresztą to powszechny problem. edukacja w tym kraju zeszła na psy, dlatego takie pajace jak k***in zaczynają dochodzić do głosu. żal.

Gość gość
bleeee

Gość gość
Ja tam go rozumiem,jego głos też jest pociągający :classic_cool: nawet jego muszka

Gość gość
Władimirze Putin, to ty jesteś autorem tego tematu?

Gość gość
jak tylko go widzę to mam ochotę mu zapakować w du.psko aż po same kule :D

Gość gość
Ale UE będzie miała z niego ubaw :D A my wstyd :O

Gość gość
Korwin to kolejna marionetka Putina, jak Miedwiediew, Łukaszenka, czy jeszcze niedawno Janukowicz.

Gość gość
jak jest zmartwiony mam ochote go przytulić :classic_cool: i mu obiad ugotować,na pewno lubi schabowe :classic_cool:

Gość gość
ośmieszy Polskę do reszty :( już nikt na scenie międzynarodowej nie będzie traktował nas poważnie. on jest głupszy od Borata i co gorsza nie udaje

Gość anna 26 l
mnie pociąga ale tylko intelektualnie :) choć trzeba przyznać, ze jak na swój wiek, to trzyma się rewelacyjnie

Gość gość
zoofilia jest karalna

Gość gość
Ci jego wyborcy to naprawdę jacyś nawiedzeni są.

Gość gość
K***in ma małego penisa, 6 cm. Wiem, bo jestem lekarzem i kiedyś u mnie leczył opryszczkę

Gość gość
Ale my mamy przechlapane, bo partie polityczne, to: -PO, które zamiata afery po dywan -PiS, które wyszukuje wszędzie afer -SLD, którzy byli komunistami -PSL, którzy pasują do piosenki i teledysku ''My Słowianie'' -Kongres Nowej Prawicy, który pasuje do kabaretu -Twój Ruch, którego członkowie to geje, transwestyci i palacze marihuany -Solidarna Polska, która jest histeryczna i separatystyczna -Polska Razem, która jest całkiem normalna, ale nie ma pomysłu na utworzenie silnej i liczącej się partii -Ruch Narodowy, który jest wierny Rosji

Gość gość
K***in jest taki męski :classic_cool: prawdziwy mężczyzna a nie jakiś frajer i wie jak traktować kobiety szanuje je i wie co dla nas dobre

Gość gość
K***in wie lepiej od kobiet czego chcą kobiety... Czyżby kiedyś sam był kobietą? Mamy kolejnego obok Grodzkiej trannseksualistę w polityce?