Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie wiem co się ze mną dzieje..

Polecane posty

Gość gość

Tak w skrócie. Miałam kłopoty w domu rodzinnym. Ojciec alkoholik często bił mnie i często buły awantury. Nie czułam się bezpieczna. Przygarnął mnie wtedy do siebie mój starszy przyjaciel. Pomógł mi uwolnić się od tej sytuacji. Dał mi schronienie, pracę w swojej firmie. Z czasem co raz śmielej zaczął okazywać mi swoje zaloty jednak jak zachowywałam się tak jak bym tego nie widziała. W święta wielkanocne wypiliśmy sobie i doszło między nami do czegoś więcej. Byłam z tego powodu załamana i miałam wyrzuty sumienia. Wyjaśniliśmy to sobie. On mi opowiedział o swoich uczuciach i z czasem wszystko wróciło do normy. Niestety okazało się, że zaszłam w ciąże. Przyjaciel przyjął to pozytywnie i wziął za to odpowiedzialność. W każdym razie do rzeczy. Od ostatniego czasu nie wiem co mi się stało ale codziennie odczuwam wielką ochotę na seks i mnie to trochę już męczy. Czy wszystko ze mną dobrze?

Gość gość
hormony,normalne

Gość gość
Po prostu nigdy przed tem nie odczuwałam takiej ochoty na seks.. To mnie już trochę męczy bo od kilku dni cały czas mam ochotę i ciągle o tym myśle mimo woli.